Valmistusohje

yli 4 kk

½ tomaattia
pala tuoretta kurkkua

  1. Pese vihannekset.
  2. Puolita tomaatti ja koverra sisus lusikalla lautaselle. Käytä soseuttamiseen tarvittaessa haarukkaa.
  3. Halkaise kurkku pituussuunnassa ja raaputa lusikalla sisusta.
  4. Yhdistä soseet keskenään tai tarjoa erikseen.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 13 kcal/annos
Hiilijalanjälki
1 kg CO2 ekv
  • Rasva 0.2 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Proteiini 0.5 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 3 g
  • Sokerit 1.8 g
  • Kuitu, kokonais- 0.8 g
  • Natrium 4.4 mg
  • Kalsium 18.3 mg
  • Rauta 0.2 mg
  • C-vitamiini 9 mg
Jaa sivu