Valmistusohje

yli 4 kk

½ tomaattia
pala tuoretta kurkkua

  1. Pese vihannekset.
  2. Puolita tomaatti ja koverra sisus lusikalla lautaselle. Käytä soseuttamiseen tarvittaessa haarukkaa.
  3. Halkaise kurkku pituussuunnassa ja raaputa lusikalla sisusta.
  4. Halutessasi voit soseuttaa ainekset myös sauvasekoittimella täysin sileäksi.
  5. Yhdistä soseet keskenään tai tarjoa erikseen.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

  • Rasva 0.2 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Proteiini 0.5 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 3 g
  • Sokerit 1.8 g
  • Kuitu, kokonais- 0.8 g
  • Natrium 4.4 mg
  • Kalsium 18.3 mg
  • Rauta 0.2 mg
  • C-vitamiini 9 mg