Ainesosat

  • 1/2 keskikokoinen annos (60.0 g)
    Tomaatti
  • 60 g
    Kurkku

Reseptin ravintosisältö

Energia 13 kcal/annos
  • C-vitamiini 9 mg
  • Rauta 0.2 mg
  • Kalsium 18.3 mg
  • Natrium 4.4 mg
  • Kuitu, kokonais- 0.8 g
  • Sokerit 1.8 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 3 g
  • Proteiini 0.5 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Rasva 0.2 g

Valmistusohje

yli 4 kk

½ tomaattia
pala tuoretta kurkkua

  1. Pese vihannekset.
  2. Puolita tomaatti ja koverra sisus lusikalla lautaselle. Käytä soseuttamiseen tarvittaessa haarukkaa.
  3. Halkaise kurkku pituussuunnassa ja raaputa lusikalla sisusta.
  4. Yhdistä soseet keskenään tai tarjoa erikseen.
Jaa sivu