Tomaattisilakat mikrossa

4 annosta

Valmistusohje

400 g silakkafileitä
1/2 tl suolaa
sitruunapippuria
1 – 2 sipulia
1/2 dl hienonnettua tilliä
3 – 4 tomaattia

1. Voitele keraaminen tai lasinen vuoka.
2. Mausta fileet suolalla ja pippurilla ja kääri fileet rullalle.
3. Levitä hienonnettu sipuli, tilli ja viipaleiksi leikatut tomaatit kalojen päälle.
4. Kypsennä ruokaa kannen alla täydellä teholla 9 – 10 minuuttia.

Hiilijalanjälki
0.86 kg CO2 ekv
  • Energia 163 kcal/annos
  • Rasva 9.1 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 2 g
  • Proteiini 16.7 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 4.6 g
  • Sokerit 2.9 g
  • Kuitu, kokonais- 0.5 g
  • Natrium 355.3 mg
  • Kalsium 101.6 mg
  • Rauta 1.1 mg
  • C-vitamiini 10.3 mg