Valmistusohje

400 g silakkafileitä
1/2 tl suolaa
sitruunapippuria
1 – 2 sipulia
1/2 dl hienonnettua tilliä
3 – 4 tomaattia

1. Voitele keraaminen tai lasinen vuoka.
2. Mausta fileet suolalla ja pippurilla ja kääri fileet rullalle.
3. Levitä hienonnettu sipuli, tilli ja viipaleiksi leikatut tomaatit kalojen päälle.
4. Kypsennä ruokaa kannen alla täydellä teholla 9 – 10 minuuttia.

 

Ainesosat

  • 400 g
    Silakkafilee
  • 1/2 tl
    Suola, pöytäsuola
  • 1/4 tl
    Mustapippuri
  • 1 1/2 keskikokoinen annos (60.0 g)
    Sipuli
  • 3 rkl
    Tilli, tuore
  • 3 1/2 keskikokoinen annos (60.0 g)
    Tomaatti

Reseptin ravintosisältö

Energia 163 kcal/annos
  • C-vitamiini 10.3 mg
  • Rauta 1.1 mg
  • Kalsium 101.6 mg
  • Natrium 355.3 mg
  • Kuitu, kokonais- 0.5 g
  • Sokerit 2.9 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 4.6 g
  • Proteiini 16.7 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 2 g
  • Rasva 9.1 g

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*

Jaa sivu