Valmistusohje

400 g silakkafileitä
1/2 tl suolaa
sitruunapippuria
1 – 2 sipulia
1/2 dl hienonnettua tilliä
3 – 4 tomaattia

1. Voitele keraaminen tai lasinen vuoka.
2. Mausta fileet suolalla ja pippurilla ja kääri fileet rullalle.
3. Levitä hienonnettu sipuli, tilli ja viipaleiksi leikatut tomaatit kalojen päälle.
4. Kypsennä ruokaa kannen alla täydellä teholla 9 – 10 minuuttia.

 

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 163 kcal/annos
Hiilijalanjälki
1 kg CO2 ekv
  • Rasva 9.1 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 2 g
  • Proteiini 16.7 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 4.6 g
  • Sokerit 2.9 g
  • Kuitu, kokonais- 0.5 g
  • Natrium 355.3 mg
  • Kalsium 101.6 mg
  • Rauta 1.1 mg
  • C-vitamiini 10.3 mg
Jaa sivu