Valmistusohje

6 vuokaleipäviipaletta
Täyte:
½ prk kermaviiliä
1 prk tonnikalaa
¼ tl pippuria
½ dl kurkkua suikaleina

  1. Sekoita täytteen ainekset keskenään.
  2. Jaa täyte kolmelle leivälle. Laita toiset kolme leipää täytteen päälle.
  3. Leikkaa kolmioiksi.

    Tarjoa kylmänä.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 135 kcal/annos
Hiilijalanjälki
1 kg CO2 ekv
  • Rasva 3.9 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 1.1 g
  • Proteiini 9.2 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 17 g
  • Sokerit 1 g
  • Kuitu, kokonais- 1.5 g
  • Natrium 260.1 mg
  • Kalsium 29.8 mg
  • Rauta 1.8 mg
  • C-vitamiini 0.5 mg
Jaa sivu