Valmistusohje

6 vuokaleipäviipaletta
Täyte:
½ prk kermaviiliä
1 prk tonnikalaa
¼ tl pippuria
½ dl kurkkua suikaleina

  1. Sekoita täytteen ainekset keskenään.
  2. Jaa täyte kolmelle leivälle. Laita toiset kolme leipää täytteen päälle.
  3. Leikkaa kolmioiksi.

    Tarjoa kylmänä.

Ainesosat

  • 100 g
    Kermaviili, rasvaa 6 %, vl
  • 140 g
    Tonnikala, öljyssä
  • 1/4 tl
    Mustapippuri
  • 25 g
    Kurkku
  • 6 keskikokoinen annos (30.0 g)
    Sekaleipä, rouheleipä, vaalea, vesi

Reseptin ravintosisältö

Energia 135 kcal/annos
  • C-vitamiini 0.5 mg
  • Rauta 1.8 mg
  • Kalsium 29.8 mg
  • Natrium 260.1 mg
  • Kuitu, kokonais- 1.5 g
  • Sokerit 1 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 17 g
  • Proteiini 9.2 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 1.1 g
  • Rasva 3.9 g

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*

Jaa sivu