Tonnikalaleipä
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2016/10/tonnikalaleipa.jpg
-
Avainsanat:
- Alkuruoat ja välipalat
- Munaton
Valmistusohje
6 vuokaleipäviipaletta
Täyte:
½ prk kermaviiliä
1 prk tonnikalaa
¼ tl pippuria
½ dl kurkkua suikaleina
- Sekoita täytteen ainekset keskenään.
- Jaa täyte kolmelle leivälle. Laita toiset kolme leipää täytteen päälle.
- Leikkaa kolmioiksi.
Tarjoa kylmänä.
Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki
- Rasva 3.9 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 1.1 g
- Proteiini 9.2 g
- Hiilihydraatti erotuksena 17 g
- Sokerit 1 g
- Kuitu, kokonais- 1.5 g
- Natrium 260.1 mg
- Kalsium 29.8 mg
- Rauta 1.8 mg
- C-vitamiini 0.5 mg
Ainesosat
-
6 keskikokoinen annos (30.0 g)Sekaleipä, rouheleipä, vaalea, vesi
-
25 gKurkku
-
1/4 tlMustapippuri
-
140 gTonnikala, öljyssä
-
100 gKermaviili, rasvaa 6 %, vl