Tonnikalakolmioleipä

8 annosta

Valmistusohje

8 vuokaleipäviipaletta
Täyte:
1 tlk tonnikalaa 
0,75 dl amerikkalaista kurkkusalaattia  
1 rasiaa tuorejuustoa   
1 tl kuivattua tilliä
1/2 pieni sipuli hienonnettuna
jääsalaatin lehtiä väliin

1.Valuta tonnikala siivilässä.
2.Hienonna kala haarukalla kulhon pohjalla.
3.Lisää joukkoon muut aineet. Sekoita. Notkista maidolla, jos tarvetta.
4.Levitä seosta paahtoleiville, ei aivan reunoille saakka.
5.Lisää jääsalaatinlehtiä väliin.
6.Paina kevyesti kaksi leipää vastakkain ja leikkaa kolmioiksi.

Testattu Marttakeittiössä

Hiilijalanjälki
0.49 kg CO2 ekv
  • Energia 139 kcal/annos
  • Rasva 5.3 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 2 g
  • Proteiini 9.6 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 13.8 g
  • Sokerit 2.8 g
  • Kuitu, kokonais- 1.1 g
  • Natrium 333 mg
  • Kalsium 35.4 mg
  • Rauta 1.6 mg
  • C-vitamiini 1.7 mg