Kuminajuusto
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2016/10/tuore-kuminajuusto.jpg
Kuminajuusto
-
Avainsanat:
- Gluteeniton
- Kananmunaton
- Välipalat
Valmistusohje
2 dl kermaviiliä
0,5-1 tl kuminan siemeniä
suolaa maun mukaan
- Valuta kermaviili suodatinpussilla vuoratussa kahvinsuodattimessa.
- Sekoita suola ja kuminan siemenet juustomassaan.
- Anna maustua hetki kylmässä.
Testattu Marttakeittiössä
0.13 kg CO2 ekv
- Energia 66 kcal/annos
- Rasva 6 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 4.1 g
- Proteiini 1.3 g
- Hiilihydraatti erotuksena 2 g
- Sokerit 1.6 g
- Kuitu, kokonais- 0 g
- Natrium 310.3 mg
- Kalsium 53.8 mg
- Rauta 0.2 mg
- C-vitamiini 0.5 mg
Pääraaka-aineet
-
1/2 tlKuminan siemenet
-
1/2 tlSuola, pöytäsuola
-
2 dlKermaviili, rasvaa 10-12%