Valmistusohje

2 dl kermaviiliä
kuminan lehtiä tai siemeniä
suolaa

  1. Valuta kermaviili suodatinpussilla vuoratussa kahvinsuodattimessa.
  2. Sekoita suola juustomassaan.
  3. Jos käytät tuoreita kuminan lehtiä, mausta vain se osa juustomassasta, jonka käytät sillä kertaa.
  4. Käyttäessäsi kuivattuja siemeniä sekoita ne koko juustomassaan.

(Huom. Jos noudatat FODMAP-ruokavaliota, käytä valmistuksessa laktoosittomia maitotuotteita.)

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 66 kcal/annos
Hiilijalanjälki
1 kg CO2 ekv
  • Rasva 6 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 4.1 g
  • Proteiini 1.3 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 2 g
  • Sokerit 1.6 g
  • Kuitu, kokonais- 0 g
  • Natrium 310.3 mg
  • Kalsium 53.8 mg
  • Rauta 0.2 mg
  • C-vitamiini 0.5 mg
Jaa sivu