Tuore kuminajuusto
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2016/10/tuore-kuminajuusto.jpg
Tuore kuminajuusto
-
Avainsanat:
- Alkuruoat ja välipalat
- FODMAP
- Gluteeniton
- Maidoton
Valmistusohje
2 dl kermaviiliä
kuminan lehtiä tai siemeniä
suolaa
- Valuta kermaviili suodatinpussilla vuoratussa kahvinsuodattimessa.
- Sekoita suola juustomassaan.
- Jos käytät tuoreita kuminan lehtiä, mausta vain se osa juustomassasta, jonka käytät sillä kertaa.
- Käyttäessäsi kuivattuja siemeniä sekoita ne koko juustomassaan.
(Huom. Jos noudatat FODMAP-ruokavaliota, käytä valmistuksessa laktoosittomia maitotuotteita.)
0.13 kg CO2 ekv
- Energia 66 kcal/annos
- Rasva 6 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 4.1 g
- Proteiini 1.3 g
- Hiilihydraatti erotuksena 2 g
- Sokerit 1.6 g
- Kuitu, kokonais- 0 g
- Natrium 310.3 mg
- Kalsium 53.8 mg
- Rauta 0.2 mg
- C-vitamiini 0.5 mg
Ainesosat
-
1/2 tlKuminan siemenet
-
1/2 tlSuola, pöytäsuola
-
2 dlKermaviili, rasvaa 10-12%