Kuminajuusto

G
4 annosta

Valmistusohje

2 dl kermaviiliä
0,5-1 tl kuminan siemeniä
suolaa maun mukaan

  1. Valuta kermaviili suodatinpussilla vuoratussa kahvinsuodattimessa.
  2. Sekoita suola ja kuminan siemenet juustomassaan.
  3. Anna maustua hetki kylmässä.

    Testattu Marttakeittiössä

Hiilijalanjälki
0.13 kg CO2 ekv
  • Energia 66 kcal/annos
  • Rasva 6 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 4.1 g
  • Proteiini 1.3 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 2 g
  • Sokerit 1.6 g
  • Kuitu, kokonais- 0 g
  • Natrium 310.3 mg
  • Kalsium 53.8 mg
  • Rauta 0.2 mg
  • C-vitamiini 0.5 mg