Tuore kuminajuusto

G
4 annosta

Valmistusohje

2 dl kermaviiliä
kuminan lehtiä tai siemeniä
suolaa

  1. Valuta kermaviili suodatinpussilla vuoratussa kahvinsuodattimessa.
  2. Sekoita suola juustomassaan.
  3. Jos käytät tuoreita kuminan lehtiä, mausta vain se osa juustomassasta, jonka käytät sillä kertaa.
  4. Käyttäessäsi kuivattuja siemeniä sekoita ne koko juustomassaan.

(Huom. Jos noudatat FODMAP-ruokavaliota, käytä valmistuksessa laktoosittomia maitotuotteita.)

Hiilijalanjälki
0.13 kg CO2 ekv
  • Energia 66 kcal/annos
  • Rasva 6 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 4.1 g
  • Proteiini 1.3 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 2 g
  • Sokerit 1.6 g
  • Kuitu, kokonais- 0 g
  • Natrium 310.3 mg
  • Kalsium 53.8 mg
  • Rauta 0.2 mg
  • C-vitamiini 0.5 mg