Valmistusohje

2 dl kermaviiliä
kuminan lehtiä tai siemeniä
suolaa

  1. Valuta kermaviili suodatinpussilla vuoratussa kahvinsuodattimessa.
  2. Sekoita suola juustomassaan.
  3. Jos käytät tuoreita kuminan lehtiä, mausta vain se osa juustomassasta, jonka käytät sillä kertaa.
  4. Käyttäessäsi kuivattuja siemeniä sekoita ne koko juustomassaan.

Ainesosat

  • 2 dl
    Kermaviili, rasvaa 10-12%
  • 1/2 tl
    Suola, pöytäsuola
  • 1/2 tl
    Kuminan siemenet

Reseptin ravintosisältö

Energia 66 kcal/annos
  • C-vitamiini 0.5 mg
  • Rauta 0.2 mg
  • Kalsium 53.8 mg
  • Natrium 310.3 mg
  • Kuitu, kokonais- 0 g
  • Sokerit 1.6 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 2 g
  • Proteiini 1.3 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 4.1 g
  • Rasva 6 g

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*

Jaa sivu