Ainesosat

  • 4 dl
    Puolukka
  • 1 pieni annos (100.0 g)
    Banaani, kuorittu
  • 4 dl
    Piimä, rasvaton, vl, d-vit 1ug
  • 3/4 dl
    Sokeri
  • 4 dl
    Ruishiutale

Reseptin ravintosisältö

Energia 224 kcal/annos
  • C-vitamiini 8.2 mg
  • Rauta 1.4 mg
  • Kalsium 143.5 mg
  • Natrium 45.2 mg
  • Kuitu, kokonais- 5.9 g
  • Sokerit 27.3 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 56.4 g
  • Proteiini 6.1 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.1 g
  • Rasva 1.2 g

Valmistusohje

4 dl puolukoita
1 banaani
4 dl rasvatonta piimää
3/4 dl fariinisokeria
4 dl ruishiutaleita

1. Kuori ja paloittele banaani.
2. Soseuta puolukat ja banaani sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa.
3. Lisää joukkoon piimä ja mausta fariinisokerilla.
4. Sekoita joukkoon ruishiutaleet.
5. Anna seoksen turvota jääkaapissa pari-kolme tuntia tai yön yli.

Tarjoa maidon kanssa

 

Katso video

Jaa sivu