Valmistusohje

4 dl puolukoita
1 banaani
4 dl rasvatonta piimää
3/4 dl fariinisokeria
4 dl ruishiutaleita

1. Kuori ja paloittele banaani.
2. Soseuta puolukat ja banaani sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa.
3. Lisää joukkoon piimä ja mausta fariinisokerilla.
4. Sekoita joukkoon ruishiutaleet.
5. Anna seoksen turvota jääkaapissa pari-kolme tuntia tai yön yli.

Tarjoa maidon kanssa

 

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 224 kcal/annos
Hiilijalanjälki
1 kg CO2 ekv
  • Rasva 1.2 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.1 g
  • Proteiini 6.1 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 56.4 g
  • Sokerit 27.3 g
  • Kuitu, kokonais- 5.9 g
  • Natrium 45.2 mg
  • Kalsium 143.5 mg
  • Rauta 1.4 mg
  • C-vitamiini 8.2 mg

Katso video