Tuorepuuro puolukasta
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2016/10/tuorepuuronetti.jpg
-
Avainsanat:
- Munaton
- Pikkukokki (lapsille)
- Puurot ja myslit
- Syksy
- Talvi
Valmistusohje
4 dl puolukoita
1 banaani
4 dl rasvatonta piimää
3/4 dl fariinisokeria
4 dl ruishiutaleita
1. Kuori ja paloittele banaani.
2. Soseuta puolukat ja banaani sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa.
3. Lisää joukkoon piimä ja mausta fariinisokerilla.
4. Sekoita joukkoon ruishiutaleet.
5. Anna seoksen turvota jääkaapissa pari-kolme tuntia tai yön yli.
Tarjoa maidon kanssa
Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki
Energia
224
kcal/annos
1 kg CO2 ekv
- Rasva 1.2 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 0.1 g
- Proteiini 6.1 g
- Hiilihydraatti erotuksena 56.4 g
- Sokerit 27.3 g
- Kuitu, kokonais- 5.9 g
- Natrium 45.2 mg
- Kalsium 143.5 mg
- Rauta 1.4 mg
- C-vitamiini 8.2 mg
Ainesosat
-
4 dlRuishiutale
-
3/4 dlSokeri
-
4 dlPiimä, rasvaton, vl, d-vit 1ug
-
1 pieni annos (100.0 g)Banaani, kuorittu
-
4 dlPuolukka
Katso video
Viikon ruokalista, ajankohtaiset vinkit ja paljon muuta – Martat-mobiilisovellus