Valmistusohje

1 banaani
2 dl kaurahiutaleita
4 dl maustamatonta jogurttia
1 dl pakastemustikoita
2 rkl juoksevaa hunajaa
1 dl pähkinärouhetta
½ tl kardemummaa
Koristeluun:
Mustikoita

1. Kuori banaani ja survo se haarukalla soseeksi.
2. Sekoita kaikki ainekset keskenään kulhossa. Tarkista maku.
3. Peitä kulho kannella ja nosta jääkaappiin tekeytymään vähintään 20 minuutiksi.
4. Koristele tuorepuuro kokonaisilla mustikoilla ennen tarjoilua.

Ainesosat

  • 1 kpl
    banaani
  • 2 dl
    kaurahiutaleita
  • 4 dl
    maustamatonta jogurttia
  • 1 dl
    mustikoita
  • 2 rkl
    hunajaa
  • 1 dl
    pähkinärouhetta
  • 0.5 tl
    kardemummaa

Reseptin ravintosisältö

Energia 392 kcal/annos
  • C-vitamiini 9.2 mg
  • Rauta 2.9 mg
  • Kalsium 240.3 mg
  • Natrium 56.1 mg
  • Kuitu, kokonais- 4 g
  • Sokerit 25 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 48.2 g
  • Proteiini 13.9 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 3.2 g
  • Rasva 16.9 g
Jaa sivu