Valmistusohje

1 banaani
2 dl kaurahiutaleita
4 dl maustamatonta jogurttia (tai soijajogurttia)
1 dl pakastemustikoita
2 rkl juoksevaa hunajaa (tai agavesiirappia)
1 dl pähkinärouhetta
½ tl kardemummaa

Koristeluun: mustikoita

1.Kuori banaani ja survo se haarukalla soseeksi.
2.Sekoita kaikki ainekset keskenään kulhossa. Tarkista maku.
3.Peitä kulho kannella ja nosta jääkaappiin tekeytymään vähintään 20 minuutiksi.
4.Koristele tuorepuuro kokonaisilla mustikoilla ennen tarjoilua.

Testattu Marttakeittiössä

Tämä resepti löytyy myös Martat-sovelluksesta! Lataa se sovelluskaupasta! 

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

  • C-vitamiini 9.2 mg
  • Rauta 2.9 mg
  • Kalsium 240.3 mg
  • Natrium 56.1 mg
  • Kuitu, kokonais- 4 g
  • Sokerit 25 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 48.2 g
  • Proteiini 13.9 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 3.2 g
  • Rasva 16.9 g

Tämä resepti löytyy myös Martat-sovelluksesta! Lataa se sovelluskaupasta!