Valmistusohje

1 l vettä

1,5 dl sokeria

5 rkl perunajauhoja

1,5 dl tyrnitäysmehua

Mittaa vesi, sokeri ja perunajauhot kattilaan ja kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes seos sakenee. Lisää lopuksi tyrnimehu. Kaada kiisseli tarjoilukulhoon. Ripottele pinnalle hieman sokeria kuortumisen estämiseksi. Tarjoa kermavaahdon tai jäätelön kanssa.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 36 kcal/annos
  • C-vitamiini 30.9 mg
  • Rauta 0.1 mg
  • Kalsium 12.5 mg
  • Natrium 2.1 mg
  • Kuitu, kokonais- 1.2 g
  • Sokerit 1.2 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 7 g
  • Proteiini 0.1 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.2 g
  • Rasva 0.9 g

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*