Valmistusohje

1 l vettä
300 g sokeria
luumuja

  1. Pistele puhtaat luumut haarukalla tai coktailtikuilla, jotka on työnnetty luonnonkorkkiin.
  2. Valmista umpioinnin perusohjeen mukaisesti https://www.martat.fi/marttakoulu/ruoka/sailonta/umpiointi/ .
  3. Umpioimisaika on noin 20 minuuttia.

Ainesosat

  • 500 g
    Luumu, kivetön
  • 10 dl
    Vesi, vesijohtovesi
  • 300 g
    Sokeri

Reseptin ravintosisältö

Energia 145 kcal/annos
  • C-vitamiini 2.5 mg
  • Rauta 0.2 mg
  • Kalsium 11.1 mg
  • Natrium 2.5 mg
  • Kuitu, kokonais- 0.9 g
  • Sokerit 34.1 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 35.1 g
  • Proteiini 0.4 g
  • Rasva 0.2 g
Jaa sivu