Uppomunat
		https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2023/03/1d2a8063-1-683x1024-1-rotated.jpg
		
		Uppomunat
- 
				
					Avainsanat:
				
																							
 - Gluteeniton
 - Maidoton
 - Pääsiäinen
 - Välipalat
 
Valmistusohje
1 l vettä
1 rkl merisuolaa
1 dl väkiviinaetikkaa
1 kananmuna
1. Lämmitä vesi kiehumispisteeseen ja lisää joukkoon suola ja etikka.
2. Riko muna esim. kauhaan.
3. Pyöräytä muna veteen niin, että valkuainen peittää keltuaisen.
4. Anna munan hautua 2-3 minuuttia.
5. Nosta muna reikäkauhalla.
Vinkki: Uppomuna sopii tarjottavaksi esimerkiksi paahtoleivän päällä, salaatin ja savukalan kanssa.
Testattu Marttakeittiössä
Hiilijalanjälki / annos
							0							kg CO2 ekv