Valmistusohje

1 kirjolohifilee (n.700g)
1 rkl sitruunamehua
¼ tl suolaa
mustapippuria
1 sipuli
½ rkl öljyä
1 pussi (150 g) pakastepinaattia
2 ½ dl ruokakermaa

  1. Pyyhi lohifilee talouspaperilla ja laita uunivuokaan. Mausta sitruunalla, suolalla ja pippurilla.
  2. Kuori ja hienonna sipuli.
  3. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota siina sipulia hetki, lisää pinaatti ja kerma. Kuumenna kastike ja kaada se uunivuokaan kalafileen päälle.
  4. Kypsennä uunissa 200°C:ssa 30 minuuttia tai kunnes kala on kypsä.Tarjoa lisänä keitettyjä perunoita ja salaattia.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 415 kcal/annos
Hiilijalanjälki
1 kg CO2 ekv
  • Rasva 30.3 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 9.6 g
  • Proteiini 31.8 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 7.5 g
  • Sokerit 2.6 g
  • Kuitu, kokonais- 0.7 g
  • Natrium 350.2 mg
  • Kalsium 294.1 mg
  • Rauta 1.3 mg
  • C-vitamiini 26.3 mg
Jaa sivu