Valmistusohje

200–400 g suppilovahveroita
1 rkl rypsiöljyä
0,5 tl mustapippuria
1 maustemitta suolaa
1 tl kuivattua persiljaa (tai 3 rkl tuoretta)
4 munaa
1 dl kaurakermaa

  1. Voitele piirakkavuoka rypsiöljyllä.
  2. Puhdista ja pilko sienet. Kumoa sienet kuumalle pannulle ja kääntele lastalla, kunnes sienistä irtoava neste on haihtunut.
  3. Lisää öljy ja mausteet. Paista muutama minuutti.
  4. Riko kananmunat kulhoon. Lisää joukkoon kaurakerma.
  5. Lisää sienet munakasmassaan.
  6. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia tai kunnes munakkaan pinta on kullanruskea.

Testattu Marttakeittiössä

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 164 kcal/annos
  • Rasva 11.7 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 1.5 g
  • Proteiini 9.2 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 7.4 g
  • Sokerit 2.2 g
  • Kuitu, kokonais- 2.3 g
  • Natrium 175.9 mg
  • Kalsium 43.5 mg
  • Rauta 4.3 mg
  • C-vitamiini 8 mg

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*