Vaahdotettu feta
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2021/12/Marttaliitto_tahnat_rieskat_pystyvaaka_H.jpg
Vaahdotettu feta
-
Avainsanat:
- Arjen helpot
- Dipit ja levitteet
- Gluteeniton
- Kananmunaton
- Välipalat
Valmistusohje
100 g fetaa
100 g tuorejuustoa
1 rkl tuoretta tilliä
(pieni valkosipulin kynsi)
ripaus mustapippuria
- Murusta feta isoon kulhoon tai tehosekoittimeen.
- Lisää muut ainekset ja sekoita sähkövatkaimella tai sauvasekoittimella niin kauan, että koostumus on tasaista ja kuohkeaa. Lisää tarvittaessa hiukan vettä tai oliiviöljyä, jos massa on liian paksua.
- Energia 21 kcal/annos
- Rasva 1.6 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 1.1 g
- Proteiini 1.1 g
- Hiilihydraatti erotuksena 0.5 g
- Sokerit 0.4 g
- Kuitu, kokonais- 0 g
- Natrium 70.9 mg
- Kalsium 30.2 mg
- Rauta 0 mg
- C-vitamiini 0.2 mg
Pääraaka-aineet
-
7 gValkosipuli
-
100 gTuorejuusto, rasvaa 6-11 %
-
100 gJuusto, feta