Valmistusohje

100 g fetaa
100 g tuorejuustoa
1 rkl tuoretta tilliä
(pieni valkosipulin kynsi)
ripaus mustapippuria

  1. Murusta feta isoon kulhoon tai tehosekoittimeen.
  2. Lisää muut ainekset ja sekoita sähkövatkaimella tai sauvasekoittimella niin kauan, että koostumus on tasaista ja kuohkeaa. Lisää tarvittaessa hiukan vettä tai oliiviöljyä, jos massa on liian paksua.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

  • Rasva 1.6 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 1.1 g
  • Proteiini 1.1 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 0.5 g
  • Sokerit 0.4 g
  • Kuitu, kokonais- 0 g
  • Natrium 70.9 mg
  • Kalsium 30.2 mg
  • Rauta 0 mg
  • C-vitamiini 0.2 mg

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*