Valmistusohje

1 sitruuna
1 pala inkivääriä
1 laakerinlehti
10 neilikkaa
1 pullo edullista valkoviiniä
sokeria
(konjakkia)

1. Pese sitruuna hyvin lämpimällä vedellä ja harjalla. Kuori keltainen pinta perunankuorimaveitsellä. Poista valkoinen pinta.
2. Paloittele sitruuna ohuiksi viipaleiksi. Pane viipaleet glögilaseihin.
3. Laita kattilaan sitruunan kuoriosa, mausteet ja valkoviini. Mausta halutessasi sokerilla.
4. Kuumenna hitaasti.
5. Siivilöi mausteet ja lisää halutessasi konjakkia. Kaada glögi laseihin.

Tarjoa pähkinöiden, rusinoiden ja manteleiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 152 kcal/annos
  • C-vitamiini 10.3 mg
  • Rauta 1 mg
  • Kalsium 31 mg
  • Natrium 11.8 mg
  • Kuitu, kokonais- 0.8 g
  • Sokerit 4.6 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 8.1 g
  • Proteiini 0.8 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Rasva 0.3 g
Jaa sivu