Valmistusohje

1 dl riisiä
2 1/2 dl kalalientä
500 g fileoitua kalaa
1 sipuli
2 munaa
2 dl ranskankermaa
1 rkl sitruuna- tai tyrnimehua
1 tl suolaa
1/4 tl valkopippuria
2 1/2 dl kiehautettua, hienonnettua nokkosta

1. Keitä riisi kalaliemessä kypsäksi.
2. Hienonna kalafileet monitoimikoneessa tai jauha lihamyllyssä.
3. Sekoita joukkoon jäähtyneet riisit, hienonnettu sipuli, munat, ranskankerma, mausteet ja hienonnettu nokkonen.
4. Kaada seos voideltuun uunivuokaan.
5. Kypsennä uunissa vesihauteessa (pane vuoka uunipannulle, jossa on vettä) 200°C:ssa noin tunti.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 451 kcal/annos
Hiilijalanjälki
1 kg CO2 ekv
  • Rasva 27.6 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 12.1 g
  • Proteiini 30.8 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 23.5 g
  • Sokerit 2.8 g
  • Kuitu, kokonais- 2.2 g
  • Natrium 870 mg
  • Kalsium 313.2 mg
  • Rauta 2.8 mg
  • C-vitamiini 46.4 mg
Jaa sivu