Valmistusohje

2-3 dl silputtuja mintunlehtiä
hiven sokeria
1 ½ dl kiehuvan kuumaa vettä
1 appelsiinin mehu
1 sitruunan mehu
3-4 dl sitruunalimonadia
jääpaloja
koristeluun muutama mintunlehti

koristeeksi: tuoreita mintunlehtiä

1. Sekoita hienonnetut mintunlehdet ja sokeri. Lisää kuuma vesi. Jäähdytä.
2. Lisää juuri ennen tarjoilua appelsiinin ja sitruunan mehu, limonadi ja jääpalat. Koristele mintunlehdillä.

Testattu Marttakeittiössä

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

  • Rasva 0.2 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.1 g
  • Proteiini 0.9 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 13.7 g
  • Sokerit 11.3 g
  • Kuitu, kokonais- 1.6 g
  • Natrium 11.7 mg
  • Kalsium 52.8 mg
  • Rauta 2.8 mg
  • C-vitamiini 17 mg