Valmistusohje

2-3 dl silputtuja mintunlehtiä
hiven sokeria
1 ½ dl kiehuvan kuumaa vettä
1 appelsiinin mehu
1 sitruunan mehu
1/3 l sitruunalimonadia, jääkuutioita

koristeeksi: tuoreita mintunlehtiä

1. Sekoita hienonnetut mintunlehdet ja sokeri. Lisää kuuma vesi. Jäähdytä.
2. Lisää juuri ennen tarjoilua appelsiinin ja sitruunan mehu, limonadi, jääkuutiot ja kokonaiset lehdet.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 58 kcal/annos
Hiilijalanjälki
1 kg CO2 ekv
  • Rasva 0.2 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.1 g
  • Proteiini 0.9 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 13.7 g
  • Sokerit 11.3 g
  • Kuitu, kokonais- 1.6 g
  • Natrium 11.7 mg
  • Kalsium 52.8 mg
  • Rauta 2.8 mg
  • C-vitamiini 17 mg
Jaa sivu