Valmistusohje

2-3 dl silputtuja mintunlehtiä
hiven sokeria
1 ½ dl kiehuvan kuumaa vettä
1 appelsiinin mehu
1 sitruunan mehu
1/3 l sitruunalimonadia, jääkuutioita

koristeeksi: tuoreita mintunlehtiä

1. Sekoita hienonnetut mintunlehdet ja sokeri. Lisää kuuma vesi. Jäähdytä.
2. Lisää juuri ennen tarjoilua appelsiinin ja sitruunan mehu, limonadi, jääkuutiot ja kokonaiset lehdet.

Reseptin ravintosisältö

Energia 58 kcal/annos
  • C-vitamiini 17 mg
  • Rauta 2.8 mg
  • Kalsium 52.8 mg
  • Natrium 11.7 mg
  • Kuitu, kokonais- 1.6 g
  • Sokerit 11.3 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 13.7 g
  • Proteiini 0.9 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.1 g
  • Rasva 0.2 g
Jaa sivu