Valmistusohje

4 kananmunaa
vajaa 1 dl nuoria maitohorsman lehtiä
4 rkl vettä
3 rkl juustoraastetta
1-2 rkl voita tai öljyä

  1. Sekoita munien rakenne rikki kulhossa.
  2. Lisää joukkoon silputut maitohorsman lehdet, vesi ja juustoraaste.
  3. Kuumenna rasva paistinpannulla ja kaada munakasseos siihen. Sekoita hyytyvää massaa haarukalla rauhallisin vedoin. Ravistele pannua välillä.
  4. Valuta munakkaan toinen puoli tarjoiluvadille ja kumoa toinen puoli päälle niin, että kaunis ruskistunut pinta jää päälle.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 296 kcal/annos
  • Rauta 1.6 mg
  • Kalsium 64 mg
  • Natrium 179.7 mg
  • Sokerit 0.8 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 1.2 g
  • Proteiini 11.9 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 6.4 g
  • Rasva 27 g

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*