Valmistusohje

1 (n. 450 g) parsakaali
1-2 (n. 300 g) palsternakkaa
100 g herneitä (pakaste tai tuore)
1 l vettä
1 kasvisliemikuutio
1 prk kaurakermaa
0,5 tl suolaa

  1. Huuhdo kasvikset ja paloittele parsakaali. Käytä myös varsi. Kuori ja paloittele palsternakka.
  2. Keitä kasviksia liemikuutiolla maustetussa vedessä noin 10 minuuttia. Lisää herneet ja keitä vielä noin 5 minuuttia tai niin kauan, että kasvikset ovat kypsiä.
  3. Soseuta keitto sauvasekoittimella ja lisää ruokakerma. Kuumenna ja mausta.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 111 kcal/annos
  • C-vitamiini 120.4 mg
  • Rauta 1.9 mg
  • Kalsium 99.1 mg
  • Natrium 818 mg
  • Kuitu, kokonais- 7.1 g
  • Sokerit 7.7 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 23.7 g
  • Proteiini 5.1 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.4 g
  • Rasva 1.5 g

Tämä resepti löytyy myös Martat-sovelluksesta! Lataa se sovelluskaupasta! 

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*