Viiden yrtin salaatti

G
4 annosta

Valmistusohje

vuohenputken nuoria lehtiä
voikukan lehtiä
poimulehden lehtiä
valkopeipin lehtiä
suolaheinän lehtiä
1 tuore kurkku
10 retiisiä

1. Käytä villiyrteistä eniten vuohenputken lehtiä.
2. Huuhtele ja valuta yrtit ja leikkaa suikaleiksi
3. Pese kurkku ja retiisit. Suikaloi kurkku ja viipaloi retiisit.
4. Lado ainekset kerroksittain laakeaan kulhoon.
5. Valmista halutessasi kastike kermaviilistä tai bulgarianjogurtista, johon on sekoitettu tillisilppua, hienonnettua ruohosipulia, 1 – 2 hienonnettua valkosipulin kynttä ja ripaus suolaa. Tarjoa kastike erikseen.

Testattu Marttakeittiössä

Hiilijalanjälki
0 kg CO2 ekv