Valmistusohje

2 dl marjoja
4 dl maustamatonta jogurttia
1 dl neljänviljan hiutaleita
1-2 rkl kauraleseitä
2-3 rkl sokeria

  1. Mittaa kaikki ainekset korkeaan astiaan ja soseuta sauvasekoittimella.
  2. Tarkista makeus ja lisää sokeria tarvittaessa.
  3. Peitä astia kelmulla ja nosta jääkaappiin hetkeksi, jotta hiutaleet turpoavat.
  4. Nauti kylmänä. Jos puuro on liian sakeaa, voit lisätä tilkan maitoa joukkoon.Vinkki! Marjat, hedelmät, pähkinät ja erilaiset sokerit ovat hyviä makuvaihtoehtoja.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 131 kcal/annos
Hiilijalanjälki
1 kg CO2 ekv
  • Rasva 2.1 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 1.1 g
  • Proteiini 6 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 22.2 g
  • Sokerit 14.3 g
  • Kuitu, kokonais- 2.3 g
  • Natrium 41.2 mg
  • Kalsium 162 mg
  • Rauta 0.9 mg
  • C-vitamiini 13 mg