Valmistusohje

5 dl keitettyjä ohra- tai riisisuurimoita
2–3 dl vuohenputken nuoria lehtiä
150 g sulatejuustoa
2 sipulia
2 munaa
1 dl maitoa
½–1 tl suolaa
(50 g vuohenjuustoa tai juustoraastetta)

  1. Hienonna vuohenputken lehdet ja sipulit.
  2. Leikkaa sulatejuusto kuutioiksi.
  3. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja kaada voideltuun vuokaan. Voit halutessasi laittaa pinnalle ohuita vuohenjuustoviipaleita tai juustoraastetta.
  4. Paista uunissa 175°C:ssa tunnin verran.

Ainesosat

  • 5 dl
    Ohrasuurimo, keitetty, suolaa
  • 2 1/2 dl
    Nokkonen
  • 150 g
    Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen
  • 2 keskikokoinen annos (60.0 g)
    Sipuli
  • 2 pieni annos (60.0 g)
    Kananmuna, kuoreton
  • 1 dl
    Maito, keskiarvo, d-vitamiinia 1 ug
  • 3/4 tl
    Suola, pöytäsuola
  • 50 g
    Juusto, vuohenjuusto, chèvre, rasvaa 30%, vuohenmaito

Reseptin ravintosisältö

Energia 323 kcal/annos
  • C-vitamiini 46.6 mg
  • Rauta 3.2 mg
  • Kalsium 471.7 mg
  • Natrium 1187.2 mg
  • Kuitu, kokonais- 3.6 g
  • Sokerit 4.4 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 30.1 g
  • Proteiini 18.4 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 8.8 g
  • Rasva 17 g
Jaa sivu