Vuohenputkipaistos

4 annosta

Valmistusohje

2,5 dl ohra-tai  riisisuurimoita (noin 5 dl keitettynä)
vettä ja ripaus suolaa
2–3 dl vuohenputken nuoria lehtiä
150 g sulatejuustoa
2 sipulia
2 munaa
1 dl maitoa
½–1 tl suolaa
(50 g vuohenjuustoa tai juustoraastetta)

  1. Keitä suurimot kypsiksi pakkauksessa olevan ohjeen mukaa.
  2. Hienonna vuohenputken lehdet ja sipulit.
  3. Leikkaa sulatejuusto kuutioiksi.
  4. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja kaada voideltuun vuokaan. Voit halutessasi laittaa pinnalle ohuita vuohenjuustoviipaleita tai juustoraastetta.
  5. Paista uunissa 175°C:ssa tunnin verran.
Hiilijalanjälki
1.06 kg CO2 ekv
  • Energia 323 kcal/annos
  • C-vitamiini 46.6 mg
  • Rauta 3.2 mg
  • Kalsium 471.7 mg
  • Natrium 1187.2 mg
  • Kuitu, kokonais- 3.6 g
  • Sokerit 4.4 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 30.1 g
  • Proteiini 18.4 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 8.8 g
  • Rasva 17 g