Valmistusohje

3 dl perunasosehiutaleita
4 dl vettä
50 g voita tai (juoksevaa) margariinia
½ tl suolaa
1 dl ohrajauhoja
2 dl vehnäjauhoja
2 dl kiehautettuja, hienonnettuja vuohenputken lehtiä

  1. Sekoita perunasosehiutaleet haaleaan veteen. Lisää pehmeä rasva, suola, jauhot ja hienonnetut vuohenputket. Tietysti voit käyttää hiutaleiden ja veden sijasta vastaavan määrän perunasosetta.
  2. Jaa taikina 6-7 osaan. Taputtele palat jauhotetulla kädellä melko ohuiksi rieskoiksi. Pistele rieskat haarukalla ja paista 225-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia.

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*