Yrtti-valkosipulilevite

G
20 annosta

Valmistusohje

1 dl rypsiöljyä
1 dl kylmää vettä
50 g pehmeää huoneenlämpöistä voita
kolme kourallista basilikaa (tai muita yrttejä, esim. lehtipersiljaa)
1 valkosipulinkynsi

  1. Mittaa kaikki ainekset korkeareunaiseen astiaan.
  2. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi.
  3. Laita voi rasiaan ja jääkaappiin jähmettymään.
  4. Tarjoa kesäkurpitsarieskojen tai leivän päällä.

Tämä resepti löytyy myös Martat-sovelluksesta! Lataa se sovelluskaupasta! 

  • Energia 59 kcal/annos
  • C-vitamiini 1.4 mg
  • Rauta 0.3 mg
  • Kalsium 13.2 mg
  • Natrium 15.3 mg
  • Kuitu, kokonais- 0 g
  • Sokerit 0 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 0.2 g
  • Proteiini 0.2 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 1.6 g
  • Rasva 6.6 g