Valmistusohje

1 dl rypsiöljyä
1 dl kylmää vettä
50 g pehmeää huoneenlämpöistä voita
kolme kourallista basilikaa (tai muita yrttejä, esim. lehtipersiljaa)
1 valkosipulinkynsi

  1. Mittaa kaikki ainekset korkeareunaiseen astiaan.
  2. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi.
  3. Laita voi rasiaan ja jääkaappiin jähmettymään.
  4. Tarjoa kesäkurpitsarieskojen tai leivän päällä.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 59 kcal/annos
  • C-vitamiini 1.4 mg
  • Rauta 0.3 mg
  • Kalsium 13.2 mg
  • Natrium 15.3 mg
  • Kuitu, kokonais- 0 g
  • Sokerit 0 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 0.2 g
  • Proteiini 0.2 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 1.6 g
  • Rasva 6.6 g

Tämä resepti löytyy myös Martat-sovelluksesta! Lataa se sovelluskaupasta! 

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*