Yrtti-valkosipulilevite

G
20 annosta

Valmistusohje

1 dl rypsiöljyä
1 dl kylmää vettä
50 g pehmeää huoneenlämpöistä voita
1 dl basilikaa, persiljaa tms. hienonnettuna
1 valkosipulinkynsi

  1. Kuori ja hienonna valkosipuli. Hienonna yrtit.
  2. Mittaa kaikki ainekset korkeareunaiseen astiaan.
  3. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi.
  4. Laita levite rasiaan ja jääkaappiin jähmettymään.
  5. Tarjoa kesäkurpitsarieskojen tai leivän päällä.

    Testattu Marttakeittiössä

Tämä resepti löytyy myös Martat-sovelluksesta! Lataa se sovelluskaupasta! 

  • Energia 59 kcal/annos
  • C-vitamiini 1.4 mg
  • Rauta 0.3 mg
  • Kalsium 13.2 mg
  • Natrium 15.3 mg
  • Kuitu, kokonais- 0 g
  • Sokerit 0 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 0.2 g
  • Proteiini 0.2 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 1.6 g
  • Rasva 6.6 g