Ainesosat

  • 3 keskikokoinen annos (230.0 g)
    Broileri, koipi-reisi, nahaton
  • 3/4 dl
    Sitruunamehu
  • 1 dl
    Rypsiöljy
  • 1 tl
    Mausteet, currya
  • 1 tl
    Suola, pöytäsuola
  • 1/4 tl
    Valkopippuri
  • 1 tl
    Oregano, kuivattu
  • 2 1/2 tl
    Timjami
  • 1 tsp
    Salvia, jauhettu

Reseptin ravintosisältö

Energia 403 kcal/annos
  • C-vitamiini 7.5 mg
  • Rauta 2 mg
  • Kalsium 26.2 mg
  • Natrium 730.2 mg
  • Kuitu, kokonais- 0.4 g
  • Sokerit 0.5 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 2.1 g
  • Proteiini 34.1 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 3 g
  • Rasva 29.3 g

Valmistusohje

3 broilerin koipea
1 sitruunan mehu
1 dl öljyä
1 tl karria
1 tl suolaa
¼ tl valkopippuria
1 tl oreganoa
1–2 tl timjamia
1 tl salviaa

1. Sekoita sitruunamehu, öljy, karri, suola ja valkopippuri. Kaada seos broilerin koipien päälle.
2. Anna maustua jääkaapissa 2–3 tuntia.
3. Hiero yrtit koipien pinnalle ja kypsennä uunissa 200°C:ssa noin tunti.

Tarjoile esimerkiksi riisin tai uunijuuresten kanssa.

Jaa sivu