Yrttibroileri

G
4 annosta

Valmistusohje

3 broilerin koipea
1 sitruunan mehu
1 dl öljyä
1 tl karria
1 tl broilerimaustetta
1 tl suolaa
¼ tl valkopippuria
1 tl oreganoa
1–2 tl timjamia
1 tl salviaa

1. Sekoita sitruunamehu, öljy, karri, broilerimauste, suola ja valkopippuri. Kaada seos broilerin koipien päälle.
2. Anna maustua jääkaapissa 2–3 tuntia.
3. Hiero yrtit koipien pinnalle ja kypsennä uunissa 200°C:ssa noin tunti. Peitä tarvittaessa.

Vinkki: Tarjoile esimerkiksi riisin tai uunijuuresten kanssa.

Testattu Marttakeittiössä

Hiilijalanjälki
0.94 kg CO2 ekv
  • Energia 403 kcal/annos
  • Rasva 29.3 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 3 g
  • Proteiini 34.1 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 2.1 g
  • Sokerit 0.5 g
  • Kuitu, kokonais- 0.4 g
  • Natrium 730.2 mg
  • Kalsium 26.2 mg
  • Rauta 2 mg
  • C-vitamiini 7.5 mg

Viikon ruokalista, ajankohtaiset vinkit ja paljon muuta – Martat-mobiilisovellus