Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
Aloitusaika
30.09. klo 17:00
Lopetusaika
30.09. klo 19:00
Paikka
Tapahtuman tyyppi
, ,

Osaatko lukea elintarvikepakkauksia? -ketjukoulutus

Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneet elintarvikkeiden ja muiden tuotteiden sisällöistä ja merkintöjen tarkoituksista. Koulutuksessa saat tietoa kotimaisista, eurooppalaisista ja kansainvälisistä elintarvikepakkausmerkinnöistä. Opettelemme tunnistamaan pakollisia ja vapaaehtoisia merkintöjä, jotka kertovat kuluttajalle ruoan ainesosista, säilyvyydestä, terveellisyydestä, alkuperästä, eettisyydestä ja tuotantotavoista. Tervetuloa oppimaan uutta kanssamme.

Lisätietoa koulutuksesta

  • Koulutus järjestetään 30.09. 2020 klo 17- 19:00.
  • Koulutus sisältää opetuksen, oppimateriaalin ja se pidetään helppokäyttöisen Teams -palvelun välityksellä internetissä.
  • Koulutuksessa tutustutaan elintarvikepakkauksissa esiintyvien pakollisten ja vapaaehtoisten merkintöjen tarkoituksiin ja käydään läpi pakkausten lukutaitoa helpottavia asioita.
  • Osaatko lukea elintarvikepakkauksia? -koulutus on ketjukoulutus. Koulutuksessa saatujen neuvojen pohjalta martat voivat pitää erilaisia neuvontatapahtumia tai marttailtoja.
  • Koulutus on Marttaliiton järjestämä ja sen vetää Hanna Viita.

Muuta huomioitavaa

Tarkennamme kurssin tietoja elokuun alussa, seuraa ilmoittelua tilaamalla uutiskirjeemme täältä ja seuraamalla meitä Facebookissa.

Näin tulet mukaan kurssille

Laitamme sinulle lisätietoja ilmoittautumisen yhteydessä.

Lisätiedot

Sähköpostitse savon@martat.fi ja puhelimitse 050 339 4260