|

|

Tule vapaaehtoiseksi Nuku rauhassa 2022-tapahtumaan

Uudenmaan Martat osallistuvat tänä vuonna Rautatientorilla 20.–21.5. järjestettävään turvallisuustapahtumaan Nuku rauhassa 2022. Paikalle odotetaan n. 20 000 kävijää.

Tarvitsemme kymmenkunta vapaaehtoista marttaa esittelyteltallemme perjantaina 20.5. ja lauantaina 21.5. kertomaan kotivarasta. Esittelyvuorot ovat 1. pe klo 9–14 2. pe klo 14–18 ja 3. la klo 10–14.30. Kuhunkin vuoroon tarvitsemme 3–4 vapaaehtoista. Piirin työntekijä ohjeistaa ja perehdyttää vapaaehtoiset ennen vuoron alkua. Esittelemme kotivaraan kuuluvia asioita, kerromme omatoimisesta varautumisesta kodissa ja jaamme materiaalia. Koululaisille ja perheille on suunniteltu omat rastitehtävät, joihin kävijät voivat osallistua.

Tapahtuma keskittyy avauspäivänä perjantaina nuoriin ja lauantaina lapsiperheisiin, mutta
molempina päivinä tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki turvallisuudesta kiinnostuneet pääkaupunkiseudun asukkaat. Tapahtuman ohjelmassa on monenlaisia pelastusnäytöksiä, soittokunta ja pelastuskoirien esiintymisiä. Tapahtuman järjestävät Helsingin Pelastusliitto ja MPK Etelä-Suomi. Näytteilleasettajina ovat pelastusalan järjestöt ja viranomaistahot kuten poliisi, rajavartiolaitos, säteilyturvakeskus jne.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi sähköpostilla pirkko.haikkala@martat.fi
ja kerro mikä vuoroista sopii sinulle parhaiten. Samalla voit tutustua laajaan tapahtuma-alueeseen ja nauttia sotkun hernekeitosta.