|

|

Hae meille töihin!

Etsimme kolmea uutta kurssinvetäjää!

Oletko kiinnostunut ruokakurssien vetämisestä? Uudenmaan Martat etsii nyt kurssien vetäjiksi uusia tuntityöntekijöitä syksyksi 2022. Martat on kotitalousneuvontajärjestö, joka edistää kotien ja perheiden toimivaa ja kestävää arkea. Arvoina kaikessa toiminnassamme on yhdessä tekemisen ilo, kestävät valinnat ja toiminnan avoimuus.

Haemme joukkoomme nyt kolmea uutta kurssivetäjää tuntitöihin. Kurssien aiheita on monipuolisesti mm. eri maiden keittiöt, leivontakurssit, lasten ja aikuisten yhteiset kurssit sekä hittikurssimme kalankäsittely. Osa kursseista on kaikille avoimia, joihin voi ilmoittautua nettisivuillamme (www.martat.fi/uusimaa/tapahtumat). Osassa asiakkaina ovat yritykset, järjestöt tai yksityiset henkilöt. Kursseja pidetään sekä perinteiseen tapaan opetuskeittiöillä että verkkoruokakursseina.

Kurssin vetäjän tehtävät ovat kurssin valmistelu, sen vetäminen ja jälkitöiden hoitaminen. Kurssien vetämisen lisäksi pääset mukaan kotitaloustiimin toimintaan, jossa kehitämme yhdessä kurssitoimintaa eteenpäin. Kurssien määrä on vaihteleva ja voitkin itse vaikuttaa siihen, mille päiville otat töitä. Työaika on pääsääntöisesti ilta- ja lauantaityötä. Suurin osa kursseista on arki-iltaisin ja kurssipäivän pituudeksi valmisteluineen ja jälkitöineen tulee n. 8h.

Tarjoamme mahtavan työyhteisön ja monipuolisen työnkuvan, jossa pääset kehittämään kurssitoimintaa ja opettamaan ruoasta, arjesta ja kotitaloudesta! Perehdytyksen jälkeen kursseja saatetaan tarjota opetettavaksi lyhyelläkin varoitusajalla, joten toivomme työntekijöiltä joustavuutta.

Palkka muodostuu tehtyjen tuntien mukaan ja on 16€/h. Tarjoamme hyvän perehdytyksen, joka myös on palkallista aikaa. Perehdytys aloitetaan syyskuussa 2022. Keittiömme sijaitsevat Kampissa, (Lapinlahdenkatu 3 A, 2. krs).

Laita CV:si ja lyhyt kuvaus itsestäsi ja osaamisestasi toiminnanjohtajallemme Pirkko Haikkalalle (pirkko.haikkala@martat.fi) ma 31.5. mennessä. Haastattelut aloitetaan heti ja paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.