|

|

Kevään 2023 kurssiohjelma!

Kevään 2023 kurssiohjelma on nyt julkaistu! Järjestämme ruokakursseja niin opetuskeittiöllämme Helsingin Kampissa, kuin kaikkialle ulottuvia verkkoruokakurssejakin. Tule mukaan oppimaan ja nauttimaan hyvästä ruoasta yhdessä! Ruokakurssi on myös mukava lahjaidea!

Tutustu täältä: Kurssiohjelma kevät 2023

Uutuuskursseja moneen makuun

Tästä et halua jäädä paitsi – tänä keväänä opetellaan tekemään maukkaita nuudeleita alusta asti itse käsintehdyt nuudelit ja mykyt -kurssilla! Lisäksi tutustumme retkiruokaa-kurssilla maukkaan ja helposti mukana kulkevan retkiruoan saloihin ja opetellaan kuinka valmistetaan kuohkeat munkit tai kakkupohjat ilman vehnäjauhoja gluteenittomat leivonnaiset -kurssilla. Kansainvälisten keittiöiden uutuus on Espanjalainen illallinen –kurssi, missä pääset tutustumaan mm. paellan valmistamiseen ja mojo rojo -kastikkeeseen. Lisäksi upeat slaavien keittiöt ja perulainen keittiö palaavat ohjelmistoon!

Lisäksi kysytty parasta arkiruokaa-kurssisarja palaa kurssivalikoimaamme – sillä välillä on hyvä palata perusasioiden äärelle! Arkiruoan tulee olla mutkatonta, nopeaa,  valmistettavissa kohtuullisella määrällä aineksia edullisesti, mutta mausta tinkimättä. Arkiruoka-kurssilla valmistetaan teemoittain maittavia ja simppeleitä kotiruokia, joita on helppo ottaa osaksi arkista ruoanlaittoa. Voit osallistua vapaavalintaisesti joko yhteen tai useampaan osuuteen 1–3. itseäsi kiinnostavien teemojen mukaan.

Kevään juhlakausi on myös huomioitu: valmistetaan yhdessä voileipäkakkuja, makeita kakkuja ja monipuolisia salaattejakin. Kesän lähestyessä pidämme myös villivihannesretkiä ja -ruokakursseja!

Huom! Muutokset ohjelmassa ovat mahdollisia

Kurssimyynti

Tervetuloa mukaan! Meidän kokkauskursseille ovat kaikki tervetulleita.