|

|

Korona-ajan turvallisuusohjeet asiakkaille / The coronavirus situation and safety at Uudenmaan Martat cooking courses

IN ENGLISH BELOW!

Uudenmaan Marttojen ruokakurssit

Noudatamme kurssitoiminnassa viranomaissuosituksia. Päivitämme toimintaohjeita tarpeen mukaan. Tässä kurssilaisille lyhyet ohjeet siihen, miten toimimme ruokakursseilla (päivitetty 5.10.21)

  • Kurssille saa tulla vain terveenä. Mikäli kurssilaisella on esimerkiksi flunssan oireita, pyydetään häntä etsimään itselleen sijainen.
  • Pidämme hyvää huolta käsihygieniasta. Pesemme kädet riittävän usein, myös heti saapuessa keittiölle. Kurssilaisten käytössä on myös desinfioivaa käsihuuhdetta ja kertakäyttökäsineitä. Kankaiset käsipyyhkeet on poistettu käytöstä ja käytämme ainoastaan kertakäyttöisiä käsipyyhkeitä.
  • Suosittelemme kurssilla kasvomaskin käyttöä tartuntariskin vähentämiseksi muuna aikana paitsi ruokaillessa. Voit ottaa mukaan oman kasvomaskin, jota käyttää työskentelyn aikana. Maskin saa myös meiltä, jos oma on unohtunut kotiin.
  • Olemme tehostaneet tilojemme siivousta ja käytämme desinfioivaa puhdistusainetta.
  • Pidämme kaikkien kurssilaisten yhteystiedot tallessa mahdollisen tartuntaketjun selvittämiseksi.
  • Lisätietoja saat oman kurssisi ohjaajalta.

The coronavirus situation and safety at Uudenmaan Martat cooking courses

We follow instructions given by public authorities and adapt our activities as needed. Here is a checklist for customers on the actions we have taken to assure safety of all participants on our courses.

  • You can participate in courses at our teaching kitchens only when you are healthy. It you have e.g. flu symptoms, please ask a friend to fill in for you.
  • We take good care of hand hygiene. We wash our hands often and use hand disinfectant. We also provide participants with disposable gloves when needed. We only use disposable hand wipes.
  • We recommend using a face mask on our courses. You can bring your own or get one from your course instructor.
  • We pay close attention to cleaning our premises, and we use a disinfectant cleaning product after each course.
  • We hold on to your contact information to trace possible chains of transmission.
  • For more information turn to the instructor of your course.