|

|

Marttojen joulun ajan tapahtumia 2023

Uudenmaan alueen marttayhdistykset järjestävät monia joulun ajan tapahtumia sekä joulumyyjäisiä omilla alueillaan. Tervetuloa tapaamaan marttoja, nauttimaan joulutunnelmasta ja tekemään ihania jouluostoksia. Oman marttayhdistyksesi joulun ajan tapahtuman voit ilmoittaa tästä linkistä.

Lauantaina 11.11.

Pohjois-Haagan Marttojen syys-/joulumyyjäiset. Stadin yhteisötalo, Lassila, Kaupintie 16, 00440 Helsinki, klo 11-13.
Myynnissä leivonnaisia ja käsitöitä, lisäksi arpajaiset sekä antiikkikirppis. Buffetissa on myynnissä riisipuuroa ja sekahedelmäkeittoa, kahvia ja pullaa. Lämpimästi tervetuloa!

Sunnuntaina 19.11.

Oulunkylän Marttojen perinteiset käsityömyyjäiset ”Iloiset Kädet” Oulunkylän nuorisotalo Nuotalla, Kylänvanhimmantie 25, Helsinki, klo 11-15.

Paljon myyjiä ja sali täynnä taitoa sekä kauneutta! Neuleita, kortteja, kransseja, koruja, harjoja, yms. Lisäksi marttojen kahvio riisipuuroineen ja marttojen suositut arpajaiset. Lämpimästi tervetuloa!

Lauantaina 25.11.

Martinlaakson Marttojen joulumyyjäiset, Martinlaakson Ostarilla, klo 10-14.

Martinlaakson Marttojen joulumyyjäisissä myynnissä laatikoita, pikkeleitä, kakkuja, leivonnaisia, leipää, suppissuolaa ja käsitöitä.

Latokasken Marttojen joulumyyjäiset, Latokasken Kaskikappelissa, Kaskipiha 5, klo 11-13.

Latokasken Marttojen perinteiset Joulumyyjäiset Myynnissä leivonnaisia, jouluherkkuja, käsitöitä. Arpajaiset. Kahvia, glögiä yms. Maksu: käteinen tai MobilePay. Tervetuloa! Ajankohtaista tietoa martta-toiminnastamme: www.latokaskenmartat.marttayhdistys.fi

Hyvinkään Marttaklubin joulumyyjäiset, Hyvinkään lukio Kipinä, Kenkätehtaankatu 1, klo 10-15.

Perinteiset joulumyyjäiset; myynnissä käsitöitä, leivonnaisia, piirakoita, saaristolaisleipää, askarteluja ym., yhteensä 40 myyjää. Arpajaiset, paljon palkintoja. Kahvio Hehku avoinna, kahvia ja herkkuja koko päivän. Myyntipöytien tuotto koulun stipendirahastoon. Tilaisuuden järjestää kanssamme lukio ja kahvio Hehku.

Sunnuntaina 26.11.

Rekolan Marttojen perinteiset joulumyyjäiset,
Rekolan koululla, Rekolantie 67, 01400 Vantaa, klo 12-15.

Tarjolla on mm. saaristolaisleipää, karjalanpiirakoita, suolaisia ja makeita piirakoita, kakkuja, pitkoja ja pikkupullia sekä sukkia, lapasia ja muita neuleita, mm. Strömsö-villapaitoja. Ajankohtaista tietoa löytyy kotisivuiltamme www.rekolan.marttayhdistys.fi. Seuraa myös ilmoittelua Facebook-sivuillamme.  Tervetuloa turvallisille ostoksille!

Laaksolahden Marttojen joulumyyjäiset, Laaksolahtitalolla, os. Ylänkötie 16, Espoo, klo 11-13.

Tarjolla leivonnaisia, jouluisia herkkuja, villasukkia, käsitöitä, jalkakylpykuulia, saippuaa,  suositut herkkukoriarpajaiset, lapsille pientä askartelua ja Partiolaisten joulukalentereita. Kahvio, glögiä ja soppatykissä haudutettua riisipuuroa rusinakeitolla. Sydämellisesti tervetuloa!

Perjantaina 1.12.

Pakilan Marttojen joulumyyjäiset, Maunulatalo, Metsäpurontie 4, 00630 Helsinki, klo 11-13.

Pakilan Marttojen joulumyyjäisissä myynnissä muun muassa joululaatikoita, suolaisia ja makeita leivonnaisia sekä käsitöitä.

Tikkurilan Marttojen joulumyyjäiset,
K-Supermarket Yliveto, Tikkurila
, 1.-2.12. klo 9-16.

Tikkurilan Marttojen joulumyyjäiset ovat perjantaista lauantaihin klo 10-17. Myynnissä leivonnaisia, joulukoristeita, käsitöitä ( sukkia, lapasia, pipoja yms. Joulumyyjäisten lisäksi on arpajaiset.

Lauantaina 2.12.

Laajalahden Marttojen joulumyyjäiset, Laajalahden Kirjaston kerhohuoneella, klo 11-14.
Myynnissä monenlaisia kotitekoisia suolaisia- ja makeita leivonnaisia, lanttu- ja porkkanalaatikoita, pieni määrä käsitöitä sekä itsetehtyjä joulukortteja. Pidämme myös arpajaiset, jossa päävoittona jouluinen Herkkukori. Joulupukkikin tulee käymään. Myyjäisissä mukana myös Laajalahti ry sekä Laajalahden Vanhempainyhdistys.

AsenneMarttojen joulumyyjäiset Museokeskus Taika:ssa, Hämeenkatu 3 D, Hyvinkää, klo 12-15.

Osana museokeskus Taikan joulunavausta AsenneMartat järjestävät joulumyyjäiset. Myynnissä mm. suolaisia ja makeita jouluisia leivonnaisia. Lisäksi Hyvinkään Orkesterin kvartetti esittää klo 14 ja klo 15: B. H. Crusellin Klarinettikvartetto D-duuri op. 7 (kesto reilut 25 min). Museokeskus Taikaan on vapaa sisäänpääsy klo 11–17. Taidemuseon puolella esillä on valotaidetta esittelevä Hillitön valo -näyttely ja kokoelmanäyttely Taidelabra, sekä Hyvinkään kaupunginmuseon puolella Hyvinkään parantolan historiaa esittelevä Mäntymetsän katveessa -näyttely.

Lohjan Kalkkitehtaan Suomalaisen Marttayhdistyksen joulumyyjäiset, Virkkalan marttatuvalla, Marttatuvantie 2, 08700 Lohja, klo 12-14.

Myynnissä käsitöitä mm. kaitaliinoja, poppanoita, mattoja, pellavapyyhkeitä ja – laudeliinoja, villasukkia ja -lapasia. Sekä joululeivonnaisia ja ruokatarvikkeita. Lisäksi kahvio ja arpajaiset.

PähkinäMarttojen joulumyyjäiset, Seurakunnan kerhotila, Lammaspolku 1, Pähkinärinne, klo 12-14.

PähkinäMarttojen joulumyyjäisissä kakkupuffa, sukkia ja muita käsitöitä, arpajaiset sekä torttukahvila.

Uuden Tuulen Marttojen joulumyyjäiset, Tapiolan kirkolla, klo 10 – 13.

Kirkon adventin aaton myyjäisissä martat pitävät kahvilaa sekä myyvät suolaisia ja makeita leivonnaisia.

Sunnuntaina 3.12.

Pornaisten Marttojen yhteismyyjäiset, Pornaisten Yhtenäiskoululla, Koulutie 4, 07170 Pornainen, klo 10-14.

Perinteinen 1. adventin myyjäistapahtuma Pornaisissa. Myyjäisissä myös marttakahvio, arpajaiset ja makkaragrilli.

Tuomarilan Marttojen joulumyyjäiset Suvelan kappelissa, Kirstintie 24, 02760 Espoo, klo 13.15.

Myynnissä makeita ja suolaisia leivonnaisia, hilloja ja muita kotisäilykkeitä, käsitöitä. Ohjelmassa myös arpajaiset.

Keskiviikkona 6.12.

Lauttasaaren Marttayhdistyksen kunnianosoitus Lottatoiminnalle, Lauttasaaren Lottalehto (sijainti ravintola Paseon ja talviuintipaikka Humauksen välisellä rantaraitilla), klo 14.

Lauttasaaren Marttayhdistys ry kunnioittaa itsenäisyyspäivänä sotiemme aikana toimineita Lottia ja naisia laskemalla seppeleen ja sytyttämällä kynttilät Lauttasaaren Lottalehdossa. Kutsumme mukaan kaikki Martat Uudenmaanpiiristä sytyttämään kynttilöitä.

Lauantaina 9.12.

Kädentaito Marttojen ja Uudentuulen Marttojen joulumyyjäiset. Kauppakeskus Ainoassa, M-Tasolla, klo 10-16.

Kädentaitomartat ja Uudentuulen Martat  järjestävät myyjäiset kauppakeskus Ainoassa, Tapiolassa. Myynnissä erilaisia leivonnaisia sekä käsitöitä.

Vapaalan Marttojen joulumyyjäiset, Vapaalan seurakuntatalolla, Ilpolankuja 2 Vantaa, klo 11-14.

Glögiä, torttuja, kakkuja, piirakoita, joulukoristeita sekä muita käsitöitä. Myös Vapaalan 9. joulukalenterin luukku pihassa.

Tuusulan Nuormarttojen joulumyyjäiset, Hyökkälän koulu, Kirkkotie 9-11, 04300 Tuusula, klo 10-14.

Tuusulan Nuormarttojen runsas myyntipöytä Tuusulan yhteisöjen perinteisissä joulumyyjäisissä tarjoaa rakennusainekset ihanaan jouluun. Suussasulavia herkkuja joululaatikoista hedelmäkakkuihin, mausteisia säilykkeitä sinapista rustiikkiseen omena-kardemummahillokkeeseen. Lisäksi marttojen taidokkaita käsitöitä omaan kotiin tai pehmeiksi ja koviksi paketeiksi pukinkonttiin.

Lauantaina 16.12.

Laurinlahden Marttojen joulumyyjäiset, Lippulaivan kauppakeskus 2. krs, klo 10-14.

Laurinlahden Marttojen joulumyyjäisissä myytävänä leivonnaisia ja käsitöitä sekä mahdollisuus osallistua arpajaisiin!

Karjalohjan Marttojen joulumyyjäiset Karjalohjan Seurojentalon Joulutorilla klo 9-13.

Karjalohjan Marttojen joulumyyntipöydästä löydät joululaatikoita, leivonnaisia, herkkuja joulupöytään, käsitöitä, arpajaiset sekä muita lahjoja pukinkonttiin. Karjalohjan Marttojen ”Tiernamartat” esiintyvät lavalla klo 10.30 päivitetyllä ohjelmalla. Lapsille on omaa ohjelmaa tapahtuman aikana. Kahviossa tarjolla joululeivonnaisia, suolaisia pikkusyötäviä, kuumia juotavia sekä myös herkullista joulupuuroa. Tervetuloa joulutunnelmaan Karjalohjalle! 🤶🎅🎄Tapahtuma myös Facebookissa: https://www.facebook.com/events/259037290471130/

Merituulen Marttojen joulumyyjäiset, Kauppakeskus Ainoassa, M-tasolla, klo 10-16.

Merituulen Marttojen joulumyyjäisissä myynnissä erilaisia leivonnaisia ja käsitöitä.