|

|

Syksyllä luvassa arkiruoka-kurssisarja

Haluatko saada uusia ideoita arjen ruoanlaittoon ja kehittyä kotikokkina? Arkiruokakursseilla saat vinkkejä arjen ruoanlaiton helpottamiseksi. Tule mukaan ja opi lisää ruoanlaiton perustekniikoista, erilaisista raaka-aineista ja maustamisesta.

Voit osallistua joko yhdelle kerralle tai kaikille kolmelle kerralle. Osallistumalla kaikille kolmelle kerralle, saat runsaasti keittiötaitoja sekä uusia ideoita ja suunnitelmallisuutta koko perheen ruokailuun.

Arkiruokakurssit

Parasta arkiruokaa 1: Mausteiden maailma
Tällä kurssilla perehdytään erityisesti maustamisen saloihin. Opit käyttämään sekä kuivattuja että tuoreita mausteita monipuolisesti. Kurssilla valmistetaan nopeita ja edullisia arkiruokia, joissa maut ovat kohdallaan.
ma 21.9. 17.00–20.30

Parasta arkiruokaa 2: Parhaat kalaruoat
Tällä kurssilla opitaan valmistamaan erilaisia kalaruokia käyttäen sekä tuoretta kotimaista kalaa, että pakaste- ja säilyketuotteita. Opit valmistamaan terveellisiä, herkullisia ja nopeita kalaruokia.
ma 12.10. 17.00–20.30

Parasta arkiruokaa 3: Parhaat vegeruoat
Tällä kurssilla opitaan valmistamaan helppoja, edullisia, nopeita koko perheelle maistuvia kasvisruokia. Kurssilla valmistetaan herkullinen ateriakokonaisuus, pääroolissa erilaiset kasvikset ja kasviproteiinit.
ma 16.11. 17.00–20.30