|

|

Toimenpiteet koronavirukseen liittyen

Hyvä asiakkaamme. Suomen hallituksen linjaamat toimenpiteet (päivitetty 16.3.2020) COVID-19 -koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi vaikuttavat myös tapahtumien ja kurssien järjestämiseen. Uudenmaan Martat ry tukee omilla menettelyillään viranomaisten toimintaa ja pyrkii ehkäisemään viruksen leviämistä.

Kaikki Uudenmaan Marttojen keväällä ja kesällä 2020 järjestettävät ruokakurssit ja muut tapahtumat perutaan tai siirretään toiseen ajankohtaan. Olemme muutoksia koskeviin asiakkaisiin yhteydessä mahdollisimman pian.

All food courses are cancelled until August 1st. We will be in touch with our customers. 

 

Oletko ilmoittautunut tapahtumaan?

Mikäli tapahtuma, johon olet ostanut kurssipaikan, perutaan tai siirretään, ilmoitamme asiasta tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Maalis-, huhti- ja toukokuun ruokakurssit tullaan siirtämään elo- ja syyskuulle 2020.

Lahjakortti kurssille

Kaikkien 16.3. – 31.7.2020 välillä umpeutuvien lahjakorttien voimassaoloaikaa jatketaan 31.12.2020 asti. Toivomme, että kaikki lahjakorttimme omistavat asiakkaat pääsevät varmasti hyödyntämään lahjansa ja pääsevät osallistumaan kurssille.

Toimiston aukiolo

Toimisto on myös toistaiseksi suljettu. Teemme etätöitä suositusten mukaan.

Kiitos ymmärryksestä

Saamme tällä hetkellä runsaasti asiakasyhteydenottoja aiheeseen liittyen ja pyrimme vastaamaan niihin mahdollisimman pian. Pahoittelemme muutoksista koituvaa haittaa ja kiitämme ymmärryksestäsi valitettavassa tilanteessa.

Pidetään toisistamme huolta!

Uudenmaan Martat
tilaukset.uusimaa@martat.fi