Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Elokuinen Piknik Martoille

Uudenmaan Marttojen piknik Kaivopuistossa 20.8. klo 18. HUOM! Paikka vaihtunut toiseen kohtaan!

Käynnistetään syksyn marttailu kokoontumalla yhteen nyyttikestiajatuksella! Pakataan mukaan omat eväät, piknikviltti ja retkituoli. Kokoonnumme Kaivopuistossa Kaivohuoneen vasemmalla puolella puiden siimeksessä.

Piknikillä neulotaan yhdessä maailman pisintä marttahuivia, joten voit ottaa mukaan myös omat jämälangat.

Huomaathan, että jokainen vastaa itse omista eväistään ja astioistaan. Kaikki mitä tuodaan, viedään myös pois. Sillä roskaton puisto on kaikille parempi puisto.

Toivomme kaikkialla marttapiknikkejä viettävien jakavan somessa kokemuksiaan tunnuksella #marttapiknik

Voit ilmoittaa yhdistykesi osallistumisesta alla olevalla lomakkeella, niin osaamme varautua tapahtumaan paremmin. Piknikille ei ole kuitenkaan välttämätöntä erikseen ilmoittautua, pääasia on että tulet paikalle. Kaikki martat ja marttailusta kiinnostuneet lämpimästi tervetuloa!

Marttapiknikkejä on myös muualla Uudellamaalla

  • Järvenpään Rantapuistossa klo 16/17 alkaen. Järvenpään Martat viettää elokuun piknikkiä yhdessä Haaarajoen ja Lepolan Marttojen kanssa. Lähiseudun martat tervetulleita!
  • Porvoon Nykymartat järjestää koko perheen piknikin Martoille ja perheenjäsenille Porvoossa Kokonniemen paviljongilla klo 18.00 alkaen. Ohjelmassa mm. rentoa yhdessäoloa, ulkopelejä, yhteislaulua, herkuttelua ja yhteisen kaulahuivin kudontaa.
  • Karkkilan, Lohjan ja Vihdin alueen marttojen yhteistä Marttapiknik -tapahtumaa vietetään klo 18.00-20.30 Karkkilan museoalueen/kesäteatterin pihapiirissä. Katso lisätiedot tapahtuman Facebooksivulta.

Näin ilmoittaudut:

  • Valitse Lisää osallistuja.
  • Täytä kaikki tiedot. Merkitse Lisätietoja-kenttään, kuinka monta teidän yhdistyksestä arviolta osallistuu.
  • Paina lopuksi Lähetä.
Aloitusaika
20.08.2019 klo 18:00
Lopetusaika
20.08.2019 klo 21:00
Paikka
Kaivopuisto 00140 Helsinki