Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
Aloitusaika
12.03.2019 klo 17:00
Lopetusaika
12.03.2019 klo 19:00
Paikka
Stenbäckinkatu 8 00250 Helsinki
Tapahtuman tyyppi
, , ,

Kaikille avoin Hyvänolonkahvila teemalla- voimauttava vapaaehtoistyö

Vapaaehtoisille on yhä enemmän kysyntää, ja moni antaa aikaansa mielellään. Mutta millaisen siivun elämästään vapaaehtoistyölle voi antaa? Kunnon siivun vai pikku murusia?
Vapaaehtoistyö on harrastus, joka vie mennessään ja antaa paljon, mutta saattaa myös viedä voimia, jollei muista huolehtia omasta jaksamisestaan.

Illan aikana keskustelemme vuorovaikutuskouluttaja Kati Borg-Penttilän johdolla vapaaehtoistyön perinteistä ja nykypäivästä, yhdessä tekemisen mahdollisuuksista ja omista rajoista. Ilta on vuorovaikutuksellinen ja sen kulku muokkaantuu osin läsnäolijoiden odotusten ja heitä kiinnostavien asioiden mukaan.

Kahvila on avoinna kaikille vapaaehtoistyöstä ja martoista kiinnostuneille. Kahvila pidetään 12.3 klo 17.00 alkaen. Osoitteessa Maatiainen ry.n toimitila Stenbäckinkatu 8 00250 Helsinki (Kansaneläkelaitoksen pysäkki Mannerheimintiellä) Kahvila on ilmainen, mutta keräämme 2 € kahvimaksun. Tarjolla kahvia/teetä ja pientä purtavaa.

Ohjelma alkaa vapaamuotoisella kahvitttelulla ja varsinainen ohjelma alkaa klo 17.15 Kati Borg- Penttilän alustuksella aiheeseen.

Lisätietoja kahvilasta antaa tarja.suksi@gmail.com

Lämpimästi tervetuloa!