Ladataan Tapahtumat
Aloitusaika
02.12. klo 17:00
Lopetusaika
02.12. klo 21:00
Paikka
Lapinlahdenkatu 3 A Helsinki
Tapahtuman tyyppi
, , , , ,

Kalankäsittelyn perusteet

Haluaisitko saada ohjeistusta kokonaisen kalan käsittelyssä? Tai kaipaatko kenties uusia ideoita kalaruokien valmistamiseen? Kurssilla opetellaan käsittelemään erilaisia sesongin kaloja esimerkiksi suomustamalla, suolistamalla sekä fileoimalla nahattomaksi ja ruodottomaksi. Kaloista valmistetaan monipuolinen ateria eri kypsennysmenetelmiä käyttäen.

Tietoa ruokakurssista

  • Kurssi järjestetään torstaina 2.12.2021 klo 17.00–21.00.
  • Kurssi pidetään Helsingin Kampissa, osoitteessa Lapinlahdenkatu 3 A.
  • Kurssin hinta on 60 €, marttajäsenille 50 € (sisältää opetuksen, ruokaohjeet ja ruokailun).
  • Kokkaamme herkullisen ateriakokonaisuuden ja kurssilaiset saavat ruokaohjeet kotiin vietäväksi.
  • Kurssien yleiset ehdot löytyvät täältä.

Kurssille ilmoittautuminen

  • Kurssille ilmoittaudutaan ostamalla lippu kurssille.
  • Kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Kurssimaksua ei palauteta, mikäli osallistuminen estyy meistä riippumattomasta syystä.
  • Kurssi-ilmoittautuminen alkaa 1.6.2021.
  • Kurssi-ilmoittautuminen sulkeutuu kaksi arkipäivää ennen kurssia.

Muuta huomioitavaa

  • Ota kurssille mukaan sisäkengät, esiliinan saat käyttöösi paikan päältä.
  • Ota myös halutessasi mukaan muovirasioita siltä varalta, että ruokia jää kotiin vietäväksi.

Lisätietoja

linda.hannonen@martat.fi 

Näin ostat paikan kurssille

  • Valitse Lisää osallistuja.
  • Jos olet marttajäsen, valitse hinta marttajäsenille. Jos et ole marttajäsen, valitse hinta ei-marttajäsenille.
  • Täytä kaikki tiedot, myös puhelinnumero ja allergiat.
  • Jos haluat ostaa samalla kertaa useamman paikan, valitse alhaalta Lisää osallistuja.
  • Siirry maksamaan.

Paikkoja jäljellä / Tickets left:

1

Tutustu laajaan kurssivalikoimaamme ja tule mukaan!