Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
Aloitusaika
22.09. klo 17:00
Lopetusaika
22.09. klo 19:00
Tapahtuman tyyppi
, , , , ,

Kreikkalainen keittiö – VERKKORUOKAKURSSI-KOKEILU – TÄYNNÄ

Tervetuloa yhden illan makumatkalle, poistumatta kotoa! Kreikkalaisen keittiön verkkoruokakurssilla valmistetaan maistuvaa ja täyttävää ruokaa, jotka ovat yksinkertaisia valmistaa ja niiden pääosassa ovat esimerkiksi oliiviöljy, erilaiset kasvikset ja juustot.

Tietoa verkkoruokakurssista 

Tervetuloa kokeilemaan verkkoruokakurssiamme! Mukaan mahtuu 30 ensimmäistä ilmoittautujaa. Verkkoruokakurssi on osallistujille maksuton, mutta jokainen osallistuja hankkii raaka-aineet itse etukäteen. Raaka-aineet maksavat arviolta n. 40 euroa. Kurssilla valmistetaan 3-4 Kreikkalaisen keittiön ruokalajia. Kurssi ei sisällä erikoisvälineistöä, vaan tavallisilla keittiövälineillä pärjää.

  • Kurssi järjestetään tiistaina 22.9.2020 klo: 17.00–19.00. Tietokoneen äärellä on hyvä olla noin 15 minuuttia ennen kurssin alkua. 
  • HUOM! Kurssi järjestetään etäopetuksena. Opettaja lähettää n. viikkoa ennen kurssia ruokaohjeet, ostoslistan, etäkurssilla käytettävän linkin ja ohjeet verkkokurssille osallistumiseen 
  • Liveopetus järjestetään teams-verkkoalustalla. Kurssiosallistuja tarvitsee oman tietokoneen internet-yhteydellä, kaiuttimet/kuulokkeet ja tietokoneen peruskäyttötaidot. 
  • Kokeiluun osallistuneita pyydetään vastaamaan verkkokurssia koskevaan palautteeseen kurssin jälkeen, johon vastaaminen vie aikaa noin 5 minuuttia.
  • Kurssi-ilmoittautuminen sulkeutuu kaksi arkipäivää ennen kurssia.  

Lisätietoja:

melina.montti@martat.fi

 

Tutustu laajaan kurssivalikoimaamme ja tule mukaan!