Ladataan Tapahtumat
Aloitusaika
01.08. klo 00:00
Lopetusaika
01.08.2021 klo 00:00
Paikka
Lapinlahdenkatu 3 A 00180 Helsinki

Lahjakortti Uudenmaan Marttojen ruokakurssille

Lahjakortti Marttojen kokkikurssille ilahduttaa ja yllättää! Osta maistuva elämys perheenjäsenelle tai ystävälle. Lahjakortin saaja saa itse päättää kurssivalikoimastamme, mille ruokakurssille osallistuu.

Ruokakurssilla opitaan uutta

Kaikille suunnatut Uudenmaan Marttojen ruokakurssit tarjoavat osallistujille uusien taitojen ja tietojen oppimista. Kursseilla työskennellään rennossa ilmapiirissä pareittain tai ryhmissä. Kurssista riippuen on mahdollista oppia niin kalan käsittelyä, erilaisia ruoanvalmistustapoja, kuin makkaran valmistustakin. Kursseillamme koetaan onnistumisen iloja yhdessä tehden. Ruokaohjeet saa pitää itsellään, jotta ruokia voi valmistaa myös myöhemmin kotona. Ruokakurssi kestää teemasta riippuen 3,5 – 4 tuntia, minkä aikana valmistetaan ja nautitaan monipuolinen ateria. Tutustu syksyn 2020 kurssiohjelmaan tästä.

Tehtyäsi tilauksen, voit täytää ja tulostaa PDF-muodossa olevan lahjakortin. Voit lähettää lahjakortin myös kätevästi sähköisesti. Lahjakortit ovat voimassa vuoden ostopäivästä lukien.

Näin ostat lahjakortin:

  1. Osta lahjakortti ostamalla lippu Ilmoittaudu mukaan– otsikon alta. Valitse Lisää osallistuja.
  2. Täytä lomakkeeseen omat tietosi. Syötä lahjan saajan nimi sekä puh. numero (esim. kurssin peruutuksia varten) Lisätietoja-kenttään
  3. Jos haluat ostaa samalla kertaa useamman lahjakortin, valitse alhaalta Lisää osallistuja.
  4. Siirry maksamaan.

Lahjakortin lunastaminen:

  1. Lahjan saaja lunastaa lahjakorttinsa omalla nimellään tai lahjakortin ostajan nimellä.
  2. Lataa lahjakortti. Täytä vaaditut kentät ja tulosta tai lähetä se lahjan saajalle.
  3. Lahjan saaja voi tutustua kurssivalikoimaamme ja ilmoittautua haluammalleen kurssille lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tilaukset.uusimaa@martat.fi.

1