Ladataan Tapahtumat
Päivämäärä
20.04.
Aika
17:00 - 18:00
Tapahtuman tyyppi
Luento
Tapahtuman aihe
luonnon monimuotoisuus, pihasuunnittelu, puutarhan työt
Toteutustapa
Verkossa
Kohderyhmä
Aikuiset, Avoin kaikille, Nuoret
Paikka
Teams, Suomi

Maksuton Monimuotoinen kotipiha -webinaari

Luonnon monimuotoisuuden heikkeneminen on yhtä vakavaa kuin ilmastonmuutos, ja ilmiöt ovat myös sidoksissa toisiinsa. Ilmastonmuutos kiihdyttää monimuotoisuuden heikkenemistä ja luonnon köyhtyminen puolestaan vähentää mahdollisuuksia sopeutua ilmastonmuutokseen. Luonnon monimuotoisuus turvaa elämän mahdollisuudet maapallolla myös tulevaisuudessa.

Luennon aloitamme tutustumalla kotipihan ekosysteemiin. Kotipiha muodostaa oman ekosysteemin, johon kuuluvat kasvit, eläimet, linnut ja eliöt, mutta myös mikroilmasto ja maaperä. Pihan ekosysteemi tuottaa ekosysteemipalveluita, joiden avulla luonto ylläpitää elämää, kuten yhteyttäminen, pölytys, maatuminen ja ravinteiden kierto. Kotipiha voi tarjota paikan luonnon monimuotoisuuden ylläpitoon ja samalla tuottaa iloa ja oivalluksia pihan hoitajille.

 

Tietoa luennosta

  • Luento pidetään to 20.4. klo 17–18 Teamsin välityksellä.
  • Jokaisella ilmoittautujalle lähetetään sähköpostiin viimeistään päivää ennen linkki, jolla pääsee osallistumaan (tarkista, että ilmoittamasi sähköpostiosoite on oikein). Luennolle ei voi osallistua ilman ennakkoilmoittautumista.
  • Luento kestää 45 minuuttia, jonka jälkeen on aikaa myös yleisökysymyksille. Luentoa ei nauhoiteta.

Lisätietoja

pirkko.haikkala@martat.fi

Tule mukaan tutkimaan ja rakentamaan monimuotoista kotipihaa iloksi itselle ja hyödyksi ympäristölle!

Paikkoja jäljellä / Tickets left:

1