Ladataan Tapahtumat
Päivämäärä
14.02.
Aika
17:00 - 18:00
Tapahtuman tyyppi
Luento
Tapahtuman aihe
luonnon monimuotoisuus, ruuan ympäristövaikutukset, vastuullinen tekstiilien kuluttaminen, ympäristö- ja vastuullisuusmerkinnät
Toteutustapa
Verkossa
Kohderyhmä
Aikuiset, Avoin kaikille, Nuoret
Paikka
Teams, Suomi

Maksuton Yksi maapallo riittää-webinaari

Martat vaikuttavat sen puolesta, että yksi maapallo riittää. Yksi maapallo riittää- webinaarissa tuodaan esiin maapallon kantokyvyn kannalta keskeisiä ilmiöitä sekä keinoja muuttaa elämäntapamme ja yhteiskunnan toiminta sellaisiksi, että ne mahtuvat yhden maapallon rajoihin. Hyvinvointimme on riippuvaista luonnosta ja luonnonvaroista. Siksi toiminnassamme tuomme esiin, miten arjen toiminnoissa jokainen voi edistää kestävää kehitystä.

Suomalaisten kasvihuonekaasupäästöt ja luonnonvarojen kulutus ovat kansainvälisesti vertailtaessa hyvin suuret. Tämänhetkinen hyvinvointimme perustuu luonnonvarojen ylikulutukseen ja estää tulevien sukupolvien hyvinvoinnin ja hyvän elämän edellytykset. Kestävän kehityksen mukaisia arjen tekoja kannattaa jokaisen tehdä jo oman hyvinvoinnin takia. Ympäristön kannalta kestävät valinnat ovat myös terveyden, hyvinvoinnin ja talouden kannalta järkeviä kuten lihan korvaaminen kasviksilla tai autoilun vaihtaminen kävelyyn ja pyöräilyyn.

Tietoa luennosta

  • Luento pidetään ti 14.2. klo 17–18 Teamsin välityksellä.
  • Jokaisella ilmoittautujalle lähetetään sähköpostiin viimeistään päivää ennen linkki, jolla pääsee osallistumaan (tarkista, että ilmoittamasi sähköpostiosoite on oikein). Luennolle ei voi osallistua ilman ennakkoilmoittautumista.
  • Luento kestää 45 minuuttia, jonka jälkeen on aikaa myös yleisökysymyksille. Luentoa ei nauhoiteta.

Lisätietoja

pirkko.haikkala@martat.fi

Tervetuloa kuuntelemaan kestävistä valinnoista!

 

Paikkoja jäljellä / Tickets left:

1