Ladataan Tapahtumat
Päivämäärä
02.07.
Aika
09:30 - 14:00
Tapahtuman tyyppi
Yleisötapahtuma
Tapahtuman aihe
pop-up vapaaehtoinen
Toteutustapa
Kasvokkain
Kohderyhmä
Avoin kaikille
Paikka
Suomi

MARTTOJEN PRIDE-ETKOT JA KULKUE 2.7. Helsinki

Tervetuloa Marttojen kanssa Helsinki Pride -kulkueeseen ja etkoilemaan yhdessä ennen sitä. Kohdataan toisemme jälleen pidemmän tuon jälkeen, ja puetaan yllemme Martta-teepaidat tai huivit ja lisätään vielä ehosteeksi sateenkaarenvärejä.

MARTTOJEN PRIDE-ETKOT

Toivotamme kaikki martat ja martanmieliset liittymään joukkoomme yksin tai yhdessä ystäviesi ja läheistesi kanssa. Järjestämme Marttojen kulkue-etkot 2.7. kello 9.30 Lapinlahdenkadulla Uudenmaan Marttojen keittiötiloissa.

Aamupäivän aikana nautimme brunssista, toistemme kohtaamisesta ja Pride-kulkueeseen ehostautumisesta. Ota itsellesi mukaan mahdolliset askartelutarvikkeet, joita tulet tarvitsemaan.

Lähdemme kävelemään kohti Senaatintoria ja Helsinki Pride -kulkuetta yhdessä kello 11. Ilmoittaudu mukaan etkoille https://q.surveypal.com/Ilmoittautuminen-Pride-etkot

PRIDE-KULKUE

Meidän joukkoomme Helsinki Pride -kulkueeseen voi liittyä myös ilman etkoille osallistumista tai ilmoittautumista. Tällöin tapaamme suoraan Senaatintorilla kello 11.30. Kulkue lähtee liikkeelle kello 12.00.

Päivitämme tarkemman kulkuepaikkamme viimeistään 28.6. tapahtuman FB-sivulla.

Kulkuereitti on tuttuun tapaan Senaatintorilta Aleksanterinkatua pitkin Mannerheimintielle ja sieltä Kasarmikatua seuraten aina Kaivopuistoon saakka.

Tavataan Senaatintorilla!