Takaisin tapahtumalistaukseen

Pohjois-Italian keittiö – TÄYNNÄ

Pohjois-Italiassa on vahva ruokaperinne ja sieltä on kotoisin monet kuuluisat raaka-aineet, kuten parmesaani, gorgonzola, parmankinkku ja balsamiviinietikka. Kurssikerralla tutustumme alueen ruokakulttuuriin ja valmistamme muun muassa täyteläistä sahramirisottoa, polentaa, pesto genovesea ja jälkiruuaksi suussa sulavaa hasselpähkinätorttua.

Tietoa ruokakurssista

  • Kurssi järjestetään torstaina 11.5.2023 klo 17.00–20.30. 
  • Kurssi pidetään HelsingiKampissa, osoitteessa Lapinlahdenkatu 3 A. 
  • Kurssin hinta on 60 €, marttajäsenille 50 € (sisältää opetuksen, ruokaohjeet ja ruokailun). 
  • Kokkaamme herkullisen ateriakokonaisuuden ja kurssilaiset saavat ruokaohjeet kotiin vietäväksi. 

Kurssille ilmoittautuminen 

  • Kurssille ilmoittaudutaan ostamalla lippu kurssille.  
  • Kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Kurssimaksua ei palauteta, mikäli osallistuminen estyy meistä riippumattomasta syystä. 
  • Kurssi-ilmoittautuminen aukeaa marttajäsenille 15.11.2022 klo 8.00 ja muille 1.12.2022 klo 8.00.
  • Kurssi-ilmoittautuminen sulkeutuu kaksi arkipäivää ennen kurssia. 
  • Kurssien yleiset ehdot löytyvät täältä.  

Muuta huomioitavaa 

  • Ota kurssille mukaan sisäkengät, esiliinan saat käyttöösi paikan päältä. 
  • Voit ottaa halutessasi mukaan muovirasioita siltä varalta, että ruokia jää kotiin vietäväksi. 

Lisätietoja 

hanna.salminen@martat.fi

Näin ostat paikan kurssille  

  • Valitse Lisää osallistuja.  
  • Jos olet marttajäsen, valitse hinta marttajäsenille. Jos et ole marttajäsen, valitse hinta ei-marttajäsenille. 
  • Täytä kaikki tiedot, myös puhelinnumero ja allergiat. 
  • Jos haluat ostaa samalla kertaa useamman paikan, valitse alhaalta Lisää osallistuja. 
  • Siirry maksamaan.