Kalankäsittelyn jatkokurssi: hauen fileointi
Hauki on edullinen, ekologinen ja hyvänmakuinen valinta lautaselle, mutta miten ihmeessä hauesta saisi poistettua ne kuuluisat y-ruodot? Tällä kalankäsittelyn jatkokurssilla opitaan fileoimaan hauki täysin ruodottomaksi ja valmistamaan siitä monia herkullisia ruokia. Valmistamme kurssilla muun muassa sisilialaista kalapataa, haukitikkareita ja thaimaalaisia haukipyöryköitä.
Tietoa ruokakurssista
- Kurssi järjestetään torstaina 10.11.2022 klo 17.00–21.00.
- Kurssi pidetään Helsingin Kampissa, osoitteessa Lapinlahdenkatu 3 A.
- Kurssin hinta on 70 €, marttajäsenille 60 € (sisältää opetuksen, ruokaohjeet ja ruokailun).
- Kokkaamme herkullisen ateriakokonaisuuden ja kurssilaiset saavat ruokaohjeet kotiin vietäväksi.
Kurssille ilmoittautuminen
- Kurssille ilmoittaudutaan ostamalla lippu kurssille.
- Kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Kurssimaksua ei palauteta, mikäli osallistuminen estyy meistä riippumattomasta syystä.
- Kurssi-ilmoittautuminen aukeaa marttajäsenille 16.5.2022 klo 8.00 ja muille 1.6.2022 klo 8.00.
- Kurssi-ilmoittautuminen sulkeutuu kaksi arkipäivää ennen kurssia.
- Kurssien yleiset ehdot löytyvät täältä.
- Muistathan, että kurssimme täyttyvät nopeasti.
Muuta huomioitavaa
- Ota kurssille mukaan sisäkengät, esiliinan saat käyttöösi paikan päältä.
- Ota myös halutessasi mukaan muovirasioita siltä varalta, että ruokia jää kotiin vietäväksi.
Lisätietoja
Näin ostat paikan kurssille
- Valitse Lisää osallistuja.
- Jos olet marttajäsen, valitse hinta marttajäsenille. Jos et ole marttajäsen, valitse hinta ei-marttajäsenille.
- Täytä kaikki tiedot, myös puhelinnumero ja allergiat.
- Jos haluat ostaa samalla kertaa useamman paikan, valitse alhaalta Lisää osallistuja.
- Siirry maksamaan.