Takaisin tapahtumalistaukseen

Lahjakortti Uudenmaan Marttojen ruokakurssille

Lahjakortti Marttojen kokkikurssille ilahduttaa ja yllättää! Osta maistuva elämys perheenjäsenelle tai ystävälle. Voit ostaa lahjakortin myös verkkoruokakursseillemme. Lahjakortin saaja saa itse päättää kurssivalikoimastamme, mille ruokakurssille osallistuu.

Ruokakurssilla opitaan uutta

Kaikille suunnatut Uudenmaan Marttojen ruokakurssit tarjoavat osallistujille uusien taitojen ja tietojen oppimista. Opetuskeittiöllämme järjestettävillä kursseilla työskennellään rennossa ilmapiirissä pareittain tai ryhmissä. Verkkoruokakurssilla osallistuja pääsee puolestaan kokkailemaan omasta kotikeittiöstä käsin, mutta kuitenkin muiden kanssa yhdessä tehden. Kurssista riippuen on mahdollista oppia niin kalan käsittelyä, juurileivän valmistusta, kakkutekniikoita tai lähteä vaikka makumatkalle eri ruokakulttuureihin. Tutustu kevään kurssiohjelmaan tästä.

Tehtyäsi tilauksen, voit täyttää ja tulostaa PDF-muodossa olevan lahjakortin. Voit lähettää lahjakortin myös kätevästi sähköisesti. Lahjakortit ovat voimassa vuoden ostopäivästä lukien. Lue muut kurssiehdot täältä.

Huomioittehan, että elokuusta 2023 alkaen ruokakurssimme järjestetään uusissa opetuskeittiöissämme Espoon Tapiolassa.

Näin ostat lahjakortin:

  1. Osta lahjakortti ostamalla lippu Ilmoittaudu mukaan– otsikon alta. Valitse Lisää osallistuja.
  2. Valitse Lipun tyyppi sen mukaan, ostatko lahjakortin verkkoruokakurssille (25 €) vai lähiopetuksena tapahtuvalle ruokakurssille (70 €).
  3. Täytä lomakkeeseen omat tietosi. Syötä lahjan saajan nimi sekä puh. numero (esim. kurssin peruutuksia varten) Lisätietoja-kenttään
  4. Jos haluat ostaa samalla kertaa useamman lahjakortin, valitse alhaalta Lisää osallistuja.
  5. Siirry maksamaan.

Lahjakortin lunastaminen:

  1. Lahjan saaja lunastaa lahjakorttinsa omalla nimellään tai lahjakortin ostajan nimellä.
  2. Lataa lahjakortti ostamasi mukaan: ruokakurssille tai verkkoruokakurssille. Täytä vaaditut kentät ja tulosta tai lähetä se lahjan saajalle.
  3. Lahjan saaja voi tutustua kurssivalikoimaamme ja ilmoittautua haluamalleen kurssille lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tilaukset.uusimaa@martat.fi.

1