Takaisin tapahtumalistaukseen

Marttojen Pride-etkot 2019

Hyvä arki kuuluu kaikille! Martat ovat tänäkin vuonna mukana Helsinki Pride -kulkueessa lauantaina 29.6.! Pukeudu marttapaitaan ja tule kanssamme kulkueeseen tai osallistu muihin alueellisiin tapahtumiin Pride-viikolla 24.-30.6.

Ennen kulkueeseen osallistumista järjestämme Marttojen ja Marthaförbundetin yhteiset Pride-etkot klo 9.30 Lapinlahdenkadulla Uudenmaan Marttojen keittiötiloissa. Luvassa pientä brunssia, yhteistä ajanviettoa ja askartelua. Klo 11.00 lähdemme yhtä matkaa kohti Senaatintoria ja Helsinki Pride -kulkuetta! Etkoille ovat tervetulleita marttajäsenet sekä kaikki marttatoiminnasta kiinnostuneet.

Jos et pääse osallistumaan Marttojen Pride-etkoille, mutta haluat tulla mukaan Helsinki Pride-kulkueeseen: tule suoraan Senaatintorille Marttojen kulkuepaikalle klo 11.30. Kulkue lähtee liikkeelle klo 12.00. Päivitämme tiedon kulkuepaikan sijainnista Martat Pride-kulkueessa ja Pride-etkot –facebooktapahtumaan heti, kun saamme sen tietoomme.

Ilmoittaudu mukaan etkoille viimeistään tiistaina 25.6., niin osaamme varata oikean määrän tarjoiluja ja askartelutarvikkeita. Pride-kulkueeseen ei tarvitse erikseen ilmoittautua, tulet vain paikalle <3

Ilmoittaudu mukaan myös Facebookissa Martat Pride-kulkueessa ja Pride-etkot -tapahtumaan, jonne päivitämme kulkueeseen ja etkoihin liittyviä ohjeistuksia ja tietoja.

Lisätietoja