Pohjois-Italian keittiö – TÄYNNÄ
Pohjois-Italiassa on vahva ruokaperinne ja sieltä on kotoisin monet kuuluisat raaka-aineet, kuten parmesaani, gorgonzola, parmankinkku ja balsamiviinietikka. Kurssikerralla tutustumme alueen ruokakulttuuriin ja valmistamme muun muassa täyteläistä sahramirisottoa, polentaa, pesto genovesea ja jälkiruuaksi suussa sulavaa hasselpähkinätorttua.
Tietoa ruokakurssista
- Kurssi järjestetään torstaina 11.5.2023 klo 17.00–20.30.
- Kurssi pidetään Helsingin Kampissa, osoitteessa Lapinlahdenkatu 3 A.
- Kurssin hinta on 60 €, marttajäsenille 50 € (sisältää opetuksen, ruokaohjeet ja ruokailun).
- Kokkaamme herkullisen ateriakokonaisuuden ja kurssilaiset saavat ruokaohjeet kotiin vietäväksi.
Kurssille ilmoittautuminen
- Kurssille ilmoittaudutaan ostamalla lippu kurssille.
- Kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Kurssimaksua ei palauteta, mikäli osallistuminen estyy meistä riippumattomasta syystä.
- Kurssi-ilmoittautuminen aukeaa marttajäsenille 15.11.2022 klo 8.00 ja muille 1.12.2022 klo 8.00.
- Kurssi-ilmoittautuminen sulkeutuu kaksi arkipäivää ennen kurssia.
- Kurssien yleiset ehdot löytyvät täältä.
Muuta huomioitavaa
- Ota kurssille mukaan sisäkengät, esiliinan saat käyttöösi paikan päältä.
- Voit ottaa halutessasi mukaan muovirasioita siltä varalta, että ruokia jää kotiin vietäväksi.
Lisätietoja
Näin ostat paikan kurssille
- Valitse Lisää osallistuja.
- Jos olet marttajäsen, valitse hinta marttajäsenille. Jos et ole marttajäsen, valitse hinta ei-marttajäsenille.
- Täytä kaikki tiedot, myös puhelinnumero ja allergiat.
- Jos haluat ostaa samalla kertaa useamman paikan, valitse alhaalta Lisää osallistuja.
- Siirry maksamaan.