Martat neulovat vauvanpeittoja Lastensairaalalle

Tänä vuonna lahjoitamme lämpöä – martat neulovat ja virkkaavat vauvanpeittoja Uuteen Lastensairaalaan. Peitot luovutetaan 30.11.2017, kun sairaalan ensimmäinen osa valmistuu. Pikkupotilaat saavat peitteet mukaansa sairaalasta kotiutuessaan.

Osallistu ja tule mukaan

Jokainen, joka haluaa osallistua, hankkii ohjeen mukaiset langat ja tekee peiton neule- tai virkkausohjeen mukaan. Mitä pienempi peitto, sitä pehmeämpi lanka! Neulottu peitto soveltuu itse tehtäväksi ja virkatun peiton voi vaikka toteuttaa yhteisvoimin marttayhdistyksessä. Jokainen virkkaa haluamansa määrän neliöitä, jotka kootaan peitoksi.

Ohjeet

Peittojen teko-ohjeet ja toimittamiseen liittyvät ohjeistukset löydät täältä >>>


Ohjeet ja mallityöt Tanja Rantanen/Kädentaitomartat ry

Kommentit (2)

  1. Miksi vauvanpeiton ohje Lastensairaalalle ei näy?

    • Hei Anne,
      Kiitos viestistäsi. Ongelma on nyt korjattu ja ohje näkyy. Hyvää Pääsiäistä!

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*