Etelä-Karjalan Martat hakee kotitalousasiantuntijaa

Etsimme reippaaseen joukkoomme koko-aikaista

kotitalousasiantuntijaa

kehittämään ja toteuttamaan ruoka- ja ravitsemusneuvontaa. Kotitalousasiantuntijan pääasiallinen tehtävä on tehdä kotitalousneuvontaa työelämän ulkopuolella olevien ja nuorten parissa. Tehtävä vaatii itsenäistä työotetta, erinomaisia sosiaalisia taitoja sekä koordinointikykyä. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja ruokaan ja ravitsemukseen liittyvä neuvonta on erityisosaamistasi. Kirjallinen ja suullinen ilmaisusi on sujuvaa. Hanketoiminnan tuntemus katsotaan eduksi. Tarjoamme innostavaa työtä kotitalousneuvontaa tekevässä organisaatiossa ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamista.

Tehtävä on koko-aikainen ja määräaikainen. Tehtävä voi mahdollisesti muuttua kokoaikaiseksi. Työsuhteessa noudatetaan neuvonta-alan TES:ä.  Palkkaus on TES:n vaativuusryhmän N3 mukainen. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputöitä. Toimimme koko Etelä-Karjalan alueella, joten työskentely edellyttää oman auton käyttöä.

Lähetä hakemuksesi ja cv sähköisenä 28.1.2018 mennessä osoitteeseen tuija.valjakka@martat.fi. Haastattelut pidetään 12.2, jolloin toivomme hakijan esittävän työ- ja opintotodistukset.

Lisätiedot: Tuija Valjakka, puh. 010 838 5658 (25.1. klo 9-12, 26.1. klo 10-13). https://www.martat.fi/marttapiirit/etela-karjala/

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*