Hotelli Punkaharju

Hotelli Punkaharju on kansainvälisestikin arvostettu Suomen vanhin Valtionhotelli. Hotellissa on 11 yksilöllistä ja kodikasta majoitushuonetta. Kesäaikaan käytössä on myös 12 viihtyisiksi hotellihuoneiksi kunnostettua metsähuonetta, jotka ovat Suomen vanhimmat majoituskäyttöön rakennetut mökit. Hotellin yhteydessä toimiva Ravintola Punkaharju tarjoaa vierailleen herkullisia makuelämyksiä, joiden korkealaatuiset raaka-aineet hankitaan lähitilojen – ja alueiden tuottajilta. Hotellilla on myös oma yrttitarha. Ruokalistalle kerätään luonnosta joka sesonkina metsän maistuvimmat aarteet.

Marttojen jäsenetuna saat -10% alennuksen Hotelli Punkaharjun majoituksesta ja ruokailuista. Alennusta ei voi antaa majoituksen aamiaisen osuudesta, tapahtumista eikä alkoholista. Alennuksen saat näyttämällä marttojen jäsenkorttia maksun yhteydessä. Varauksen voi tehdä puhelimitse 015-511 311 tai welcome@hotellipunkaharju.fi.

Tutustu Hotelli Punkaharjuun nettisivuillamme www.hotellipunkaharju.fi
hotellipunkaharju_marttojen jäsenetu pdf

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*