Itä-Hämeen Martat etsii kotitalousasiantuntijaa

Oletko kiinnostunut osa-aikaisesta työstä kotitalousneuvonnan parissa

Itä-Hämeen Martat ry on kansalaisjärjestö, joka edistää kotien ja perheiden hyvinvointia sekä kotitalouden arvostusta. Piiri tarjoaa asiantuntevaa kotitalousneuvontaa kursseilla, luennoilla ja erilaisissa tapahtumissa sekä mukavaa yhdessä tekemistä.

Etsimme reippaaseen joukkoomme osa-aikaista (50 % kokonaistyöajasta eli 19 h 30 min / viikossa) kotitalousasiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen aikaisintaan 3.9.2018 alkaen. Kotitalousasiantuntijan tehtävänä on pääasiallisesti kotitalousopetus erilaisten ryhmien parissa sekä neuvontatilaisuuksien järjestäminen. Työtehtäviin kuuluu myös toimiston ja siivouksen rutiinitöitä. Työ on vaihtelevaa ja vaatii joustavuutta työaikojen suhteen. Pääasiallisesti työaika on päivisin, mutta työ sisältää myös jonkin verran iltatöitä sekä joskus viikonlopputöitä. Työaika sijoittuu vaihtelevasti eri viikonpäiville. Työ edellyttää välillä oman auton käyttöä.

Tehtävä vaatii kotitalousalan koulutuksen (esim. restonomi tai kotitalousopettaja), vankkaa käytännön osaamista keittiö- ja kodinhoitotehtävissä, itsenäistä työotetta ja hyviä sosiaalisia taitoja. Sinulla on sujuva suullinen ja kirjallinen ilmaisu. Toivomme sinun olevan innostunut, omatoiminen, ulospäin suuntautunut sekä sitoutunut jäsen työyhteisössämme.

Työsuhteessa noudatetaan neuvonta-alan työehtosopimusta.  Palkka on työehtosopimuksen vaatimusryhmän N4 mukainen. Toivomme hakemuksen, cv:n, opintotodistusjäljennökset ja viimeisimmät työtodistusjäljennökset 17.8. mennessä osoitteeseen Itä-Hämeen Martat ry / Tuulikki Uusitalo, Laaksokatu 1, 15140 Lahti tai tuulikki.uusitalo@martat.fi. Haastattelut tullaan pitämään viikoilla 33–34.

Lisätietoja tehtävästä antaa ma 30.7. klo 14–16 ja ke 1.8. klo 12–15 toiminnanjohtaja Tuulikki Uusitalo p. 040 830 8742.

https://www.martat.fi/marttapiirit/ita-hame/

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*