|

|

14.3. Rakas ruisleipä -kurssi, Joensuu

Ensimmäinen Rakas ruisleipä -ilta oli yleisömenestys. Järjestämme Suomen kansallisruoan kunniaksi uuden tilaisuuden. Ruisleipä-illan aikana käydään läpi havaintoesityksenä perinteiseen taikinajuureen tehdyn ruisleivän teon eri vaiheet. Lisäksi perehdytään rukiin merkitykseen ravitsemuksessamme. Lopuksi maistellaan ruisleipää ja iltateetä. Kurssilaiset saavat mukaansa taikinanjuuren ja Limppua ja röpörieskaa -kirjasen.

Ohjaajina

  • Tiina Anola-Pukkila, kotitalousasiantuntija,
  • Ringa Remes, ravitsemusterapeutti ja
  • Marjatta Lappalainen, kokenut leivänpaistaja-martta.

Taikinajuuri on Pohjois-Karjalan Marttojen kunniajäseneltä Eeva Mikkolalta.

Ilmoittautuminen ja lisätietoa

https://www.martat.fi/piirit/pohjois-karjala/tapahtumakalenteri/14.3-17-19-rakas-ruisleipa/

Jaa sivu