|

|

29.7. Marttakahvit ja Kanavateatteri

Martta-siskot!

Viime kesänä neljä laukaalaista Marttayhdistystä (Kuusa, Laukaa, Leppävesi ja Vihtavuori) kutsui keskisuomalaiset martat juhlimaan 100 -vuotiasta isänmaata ja Martan-päivää pienen ohjelman ja teatteriesityksen kera. Tuo juhla oli mielestämme onnistunut ja n. 250 marttaa 22 Marttayhdistyksestä ystävineen oli ottanut kutsumme vastaan.

Meille jäi mukava tunne tapaamisestamme ja siksi Kuusan Martat päättivät kutsua martat tänäkin kesänä yhteisille Marttakahveille ja Kanavateatteriin katsomaan sunnuntaina 29.7.2018 klo 15 alkavaan  ”Taivaan tulet – Verenperintö” -näytelmää, joka on itsenäinen jatko-osa viime kesänä esitetylle ”Taivaan tulet” -näytelmälle. Kuusan Nuorisoseurantalolle, osoitteeseen Koskelantie 43, Kuusa.

Marttakahvit suolaisen (broileri-ananaspiirakka) ja makean (vadelmaleivos) kahvileivän kera klo 14 alkaen. Kahvittelun jälkeen ja väliajalla on mahdollisuus tutustua  juhlasalissa esillä olevaan Kanavateatterin perustajan ja pitkäaikaisen ohjaajan ja teatteripersoonan Erkki Kauppisen teatterityöstä kertovaan näyttelyyn. Erkki Kauppinen menehtyi viime joulukuussa.

Ilmoittautumiset ja lippuvaraukset:
marttayhdistyksittäin puhelimitse numeroon 0400 716 020 viimeistään 15.7.2018 mennessä.
Ilmoittakaa samalla myös tarvitsemastanne erityisruokavaliosta. Marttakahvien kahvileivät ovat laktoosittomia.

Teatterilippu ja Marttakahvit maksavat yhteensä 19 euroa/henkilö. Kanavateatteri laskuttaa varaukset marttayhdistyksittäin.

Nuorisoseuran myynnistä on lisäksi mahdollisuus  ostaa  kahvia, kahvileipää, virvokkeita, karamellejä, jäätelöä ja väliajalla myös makkaraa.

Tervetuloa Marttasiskot perheittenne ja ystävienne kera Laukaan Kuusaaseen ja Kanavateatteriin!

Jos kysyttävää, niin saa olla yhteydessä 🙂 🙂
Pirkko Hautala, Kuusan Marttojen pj.
pirkkom.hautala@gmail.com. Puh. 040 969 4852

Lue tarkemmin Kanavateatterista ja Taivaan tulet – verenperintö -näytelmästä.
www.kanavateatteri.fi